Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Γιώργου Πήτα για την υποψηφιότητά του...

                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡ. ΠΗΤΑΣ


 

   Ανταποκρινόμενος στο δημοκρατικό καθήκον και στη συνείδησή μου αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, για να αλλάξουμε την χώρα και να δημιουργήσουμε την μεταπελατειακή Ελλάδα, με αξιοκρατία, ισότητα, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας και απέναντι στη νέα γενιά.  

   Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα ειμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Φωκίδας, με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. 

 Καλώ τους συμπατριώτες μου να στηρίξουν το νέο Κίνημα και μαζί να δημιουργήσουμε τη μεταπελατειακή Ελλάδα, την Ελλάδα των αξιών, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας, της δημιουργίας, της υπευθυνότητας και της αλληλεγγύης.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

6 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΚΑ ΠΗΤΕΣ ΜΕ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τοσα χρονια ποια Ελλαδα δημιουργουσατε; ( και εσεις και οι αλλοι ) της αρπαχτης ; της τακτοποιησης ; της καμαριλας ; του Καστελοριζου ;της μη αξιοκρατιας ;της μη ισονομιας .Στην Ελλαδα που εμεις ζουμε τα τελευταια 50 χρονια αλλα ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ακομη!!!.Οσοι στα ματια του κοσμου διατηρουσαν μια καλη εντυπωση ας μην την χανουν στα γεραματα γιατι δεν προκειτε ποτε να αποκατασταθει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ! "να αλλάξουμε την χώρα και να δημιουργήσουμε την μεταπελατειακή Ελλάδα, με αξιοκρατία, ισότητα, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας και απέναντι στη νέα γενιά." Για δες ποιοί τα λένε!!! Για τόσο χαζούς μας περνάνε. ΒΡΕ ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΗ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....................ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΠΙΛΟΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ... ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΓΙΩΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nα πατε να κοιταχτητε στους γιατρους και εσυ πιτα και ο αθλιος ΓΑΠ ΤΟ θεο σας δεν εχετε ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή