Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του ΛΑΟΣ Φωκίδας για τα 65 χρόνια από την ΝΙΚΗ του Ελληνικού στρατού στον Γράμμο και στο Βίτσι...


                                              


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    
                            
65 χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την ΝΙΚΗ του Ελληνικού στρατού, του Ελληνικού λαού, στον Γράμμο και στο Βίτσι και την καταστολή της κομμουνιστικής ανταρσίας. Τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν για το έθνος και για την Ελευθερία. 
Τιμούμε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους πιστοί στο καθήκον για να μπορέσουμε οι έλληνες να ζήσουμε ελεύθεροι όλα αυτά τα χρόνια , για να μπορούμε όλοι εμείς σήμερα να ζούμε ελεύθεροι και να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.
Λέμε ΝΑΙ στην ιστορική μνήμη, στην ιστορική αλήθεια  και ΟΧΙ στην μαρξιστική παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας,
Ας είναι αιωνία η μνήμη αυτών που την περίοδο 1945 - 1949 έπεσαν 
για την Ελευθερία της πατρίδας μας αγωνιζόμενοι ενάντια σ' αυτούς που επεχείρησαν δια της βίας να μας επιβάλουν την στυγνή κομμουνιστική δικτατορία όπως έγινε σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Θα τους τιμούμε και θα τους ευγνωμονούμε πάντα.
Ο αγώνας συνεχίζεται.       
              

 ΝΕ.ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ 
Άμφισσα  28 Αυγούστου 2014

14 σχόλια:

  1. TON ALLO MINA 8A TIMISH TON DIMOKRATIKO STRATO O KOLONTOYMPAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρατζαφερακι πες αλευρι.το υπουργειο εθνικης αμυνας και ο τρελλαντωνακης σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 2 ο πρετεντερης σε γυρευει αν δεν εισαστε μρικοι τοσο ευπιστοι στη λασπη και στο βουρκο των μεσων μαζικης εξαπατισης η πατριδα μας κι εμεις θα ειχαμε καλυτερη τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρξε δημοκρατικος στρατος γιατι εγω ξερω για συμμοριες Εαμοβουλγαρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν ξέρεις πώς γράφεται το "ξέρης", πού να μάθεις και τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΛΑΞ

      Διαγραφή
  6. ανωνυμε 3 θα σου θυμισω τη δηλωσητου καρα τζαφερ οτι θα συνεργαζοταν και με το διαβολο για να μην έρθει ο συριζα στην εξουσία τωρα που τα ποσοστά του καλπαζουν γιατι να μην συνεργαστει με τον αντωνακη οπως εκανε με τον παπαδημο ετσι για να τσιμπήσει και κανα υπουργείο που δεν πρόκειται να το έβλεπε ποτε.ρε τον καρα τζαφερ τον κωλοτούμπα ψηφηζεις,γι άυτο εχουμε αυτη την τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν θα σταματήσουμε να γιορτάζουμε αυτά που μας χωρίζουν και αποφασίσουμε να τιμάμε αυτά που μας ενώνουν μόνο τότε θα υπάρξει ελπίδα για ενα καλύτερο παρόν και αύριο της κοινωνίας μας.
    Περαστικά στους άρρωστους ΟΛΩΝ των παρατάξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο από τούτο εδώ το blog περίμενα να προωθήσει τέτοια ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ θα σου θυμίσω ότι το μπουρδέλο δεν είναι διάολος γιαυτό δεν πρόκειται να πάει ελπίζω να μη θυμάσαι επιλεκτικά.
    Αν ο Καρατζαφερης ήθελε υπουργεία θα τα είχε απ την εποχή της κυβέρνησης και δεν καθόταν σήμερα να χολοσκαει για τίποτα.
    Να μην παίρνετε ληγμένα σας πειράζουν, δημιουργούν σύνδρομα πρετεντεριασης και αναμεταδίδεται ασυν...αρτησίες .

    Αλήθεια αυτό το παραμύθι της επιστροφής που λεει η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της κάθε φορά που χάνει ποσοστα θυμάστε πόσες φορές το χετε χάψει .

    Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού, το τρις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 30 Αυγούστου 2014 - 12:31 π.μ.

    ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ новогръцки = ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

    ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 1944-45
    Έκδοση Ινστιτούτου Στρατιωτικής Ιστορίας του Γενικου Επιτελείου του Βουλγαρικού Λαϊκού Στρατού Τόμος Β σελίδες 78-82 Ετος εκδοσεως 1982

    Κατά την εξέλιξη των αμυντικών και σταθεροποιητικών επιχειρήσεών της η 16η Μεραρχία Πεζικού σε συνεργασία αδελφοτητας και αλληλεγγύης μετα του Ελληνικού ΕΑΜ και τμημάτων του ΕΛΑΣ διεξήγαγε ισχυράν επίθεση εναντίον Ελλήνων Εθνικιστών πού αριθμούσαν περιπου 2500 ανδρες και ήταν οργανωμένοι στις ορεινές περιοχές Σμίτζα,Τσαλ Ντάγ,Μπόζ Ντάγ περιοχής Δραμας.

    Με την αδιάκοπη πάντα συνεργασία και αδελφοτητα μεταξύ των Βουλγαρικών στρατευματων ,Βουλγαρων Παρτιζανων και τμηματων ΕΛΑΣ στις 16 και 17 Σεπτεμβριου 1944 τμηματα της 16ης Μεραρχιας Πεζικου(σημ μεταφρ: Αυτή η μεραρχια απεκαλειτο από τους Ελληνες <> διοτι εκανε τις σφαγες στην Δραμα , Δοξατο κτλ τον Σεπτεμβριο Οκτωβριο 1941) συγκεντρωθηκαν στο Δοξατο-Προσωτσανη και σε επιχειρησή τους κατεστρεψαν ένα τμημα 600-700 άτομα Ελληνων Εθνικιστών νοτιως του χωριου Τσερέπλιανη (Μυρινα στα Ελληνικά)(σημ μεταφ: Προκειται για την μαχη που εδωσε το 19ο συνταγμα εθνικιστων με τακτικο Βουλγαρικο στρατο ο οποίος το εκυκλωσε σε πεδινη περιοχη και μετα από σκληρή μαχη και πληρη εξεντληση των πυρομαχικων αιχμαλωτιστηκαν οι εναπομειναντες 330 ανταρτες μαζυ με τον Συνταγματαρχη Ι.Παπαπετρου διοικητη του ηρωϊκού 31ου Συνταγματος στην Αλβανια και 14 άλλους αξιωματικούς.
    Μεταφερθηκαν ως αιχμαλωτοι στις φυλακες Σερρων και μετα την πλήρη αποχωρηση των Βουλγαρων από το Ελληνικο εδαφος παρεδόθησαν στους ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και δολοφονηθηκαν ομαδικα αλλα και μαρτυρικά μαζυ με άλλους κρατουμενους συνολικα 368 άτομα στο 13ο χλμ της οδού Σερρών-Βροντούς παρα την παρουσια στην Δράμα αντιπροσωπίας κυβερνησεως Γ.Παπανδρεου υπό τους υπουργους Λαμπριανίδη και Πορφυρογένη και στην Θεσσαλονικη του Γ.Μόδη. Οι υπουργοι το έμαθαν κατόπιν.)

    έχει και συνεχεία , αν θες να εκτεθείς κι άλλο συνέχισε .

    Αλήθεια η Ακροναυπλία σου λέει τίποτα που καποιοι δηλωσαν βουλγαροι για να ελευθερωθουν απ τους Γερμανους ; Υποψιάζομαι μαύρα μεσάνυχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο μπουρδελο υπαρχει σειρα στην πολιτικη επειδη ειναι παραπέρα δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο 30 Αυγούστου 2014 - 8:54
    Τι μας χωρίζει ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; Τα δεκαοχτάχρονα παιδάκια που άφησαν τα κόκαλα τους στο Γραμμο και στο Βιτσι , που θυσιαστηκαν για να μην καταντήσουμε κι εμείς σαν όλους αυτούς τους ξυπόλητους που εγκατέλειπαν νύχτα τους κομουνιστικούς Παραδείσους και πέρναγαν λαθραία τα σύνορα μας για να βρουν ένα ξεροκόμματο.

    Ενημερωθείτε επιτελους και μη λετε μπούρδες ακου εκει μας διαχαζουν αυτοι που πολεμησαν εναντια στην επιβολη της Κομουνιστικης δικτατοριας. 25.000 ηταν οι συμμορίτες στην καλύτερη τους περίπτωση το 1949 κι αυτο παρα τις βίαιες στρατολογήσεις και ήθελαν με τη βια των οπλων να επιβάλουν τη δικτατορία του Προλεταριάτου σε 7.000.000 Ελληνες
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή