Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Οι πολίτες, ζητούν την επιστροφή του πατρός ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΑΝΟΥ στο Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας...


Σεβασιμότατε Δέσποτα κ. Σεραφείμ, νομίζετε πως είναι καιρός να στερείτε από τους Χριστιανούς, πρόσωπα όπως ο πατέρας ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ, που διακονεί τον Λόγο του Χριστού και είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας στις δύσκολες στιγμές τους;;;

Πόπη Σουφλή 

 ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. 

 Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας χωρίς Πατέρα Κονάνο δεν νοείται



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ή με email:info@pe912fm.com , ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδαwww.pe912fm.com , ή στο facebook:https://www.facebook.com/peiraikiekklhsia, ή και τηλεφωνικά ) - ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:

Λυπάμαι πολύ για τη διακοπή της εκπομπής του Πατέρα Ανδρέα Κονάνου.

Κρίμα διότι εκτός των άλλων (όπως γράφει και ο ίδιος στην ιστοσελίδα του) του φερθήκατε με τρόπο που δεν ταιριάζει σε αυτόν τον άνθρωπο που τόσα έχει προσφέρει, όπως και πολλοί άλλοι φυσικά στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Ήταν ένας άνθρωπος που τόσους, ειδικά νέους έχει φέρει κοντά στην Εκκλησία....



Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας χωρίς Πατέρα Κονάνο δεν νοείται, όπως δεν νοείται φυσικά και χωρίς πολλούς άλλους ακόμη εκλεκτούς ομιλητές και παραγωγούς εκπομπών.

Προσωπικά εμένα με είχε βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και λειτούργησε ως γέφυρα για να έρθω πιο κοντά στην Εκκλησία και να συνειδητοποιήσω τη σημασία του πνευματικού αγώνα.

Πιστεύω υπήρχε χώρος για τον Πατέρα Ανδρέα και κακώς τον διακόψατε - ο κόσμος τον θέλει, διότι βοηθιέται όπως φυσικά και από πολλούς άλλους ομιλητές του ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας. Ελπίζω να αλλάξετε σύντομα νου περί αυτού – δεν πειράζει, εμείς σας συγχωρούμε πάντως, όπως οφείλουμε ως Χριστιανοί – και αφήνοντας πίσω τα όποια άλλα θέματα, (προσωπικά ή άλλα δεν ξέρουμε εμείς οι ακροατές και δεν μας νοιάζουν – εμείς ακούμε το Λόγο του Θεού και αυτόν θέλουμε) να αλλάξετε απόφαση και να τον ξανακαλέσετε πίσω το συντομότερο.

Δεν μπορώ να ξέρω τι σας ενόχλησε, όπως επίσης θεωρώ παράλογο τα περί προσωπολατρίας κλπ. Το τι αρέσει στον κάθε Χριστιανό δεν το κατευθύνετε εσείς.
Δεν έκανε κάτι ο πατέρας Ανδρέας για να φταίει ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Ας είναι και αμαρτωλός – ποιος δεν είναι άραγε – τι σας νοιάζει εσάς αυτό, αν κάτι έκανε που δεν σας άρεσε (εμείς δεν ξέρουμε τίποτα περί αυτού, υποθέσεις κάνω που ακόμα και με αυτές τις υποθέσεις δεν συντρέχει κανένας λόγος να σταματήσει η εκπομπή του).

Ως ένα υπέρτατο ευχαριστώ στον Πατέρα που με έφερε κοντά στην Εκκλησία, εμένα και όλη την οικογένεια μου, και ειδικά τα παιδιά μου , και ως υποχρέωση να τον στηρίξω έγραψα ότι έγραψα.

Πάτερ Ανδρέα σε περιμένουμε ξανά σύντομα.

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ):

    1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΥΓΕΤΑΙ

    2. ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

    ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. μα γιατί μου σβήσατε το σχόλιο; δεν έβρισα κανέναν, ούτε κακοχαρακτήρισα... αμφισβήτησα λιγάκι την σοβαρότητα του παραπάνω σχολίου.. να τόσο δα λιγάκι ;)

      Διαγραφή