Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ - "Δωρίδα Τόπος να ζεις": με ή άνευ Τάκη Παπαγεωργίου...;


-
ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας:  "Δωρίδα Τόπος να ζεις"
  Στα πλαίσια της διαβούλευσης με την κοινωνία, και με το σύνθημα ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε και ανασκουμπωθείτε! η Δημοτική Κίνηση – Δωρίδα Τόπος να ζεις, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των μελών του Σύριζα Δωρίδας, ανέπτυξε σε συγκέντρωση που έγινε στο Δημαρχείο Ευπαλίου, τις βασικές αρχές-θέσεις της Δ.Κ. και στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος διάλογος. Παράλληλα έγινε καταγραφή των προβλημάτων, όπως αυτά διατυπώθηκαν από τους κατοίκους, καθώς κι απόψεις για τη λύση τους.
Μέσα στη ζοφερή κατάσταση της μνημονιακής πραγματικότητας, δηλαδή της ανεργίας, της φτώχιας, της ύφεσης, της βάναυσης υπερφορολόγησης και της περαιτέρω υποβάθμισης του επιπέδου ζωής και ενώ το κοινωνικό κράτος απαξιώνεται και διαλύεται, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η άσκηση κοινωνικής πολιτικής εκ μέρους του Δήμου, με συγκεκριμένες δομές που θα απαντούν στις τωρινές ανάγκες.
Σκοπός της Δ.Κ είναι οι προσπάθειές μας να βρουν εύφορο έδαφος, οι αγωνίες μας να συναντηθούν μ΄ αυτές άλλων συλλογικοτήτων, κινήσεων και δημοκρατικών δημοτικών παρατάξεων.
Διακηρύττουμε την πίστη μας ότι είναι πια αναγκαιότητα να αναπτυχθεί ένα πραγματικά αυτοδιοικητικό κίνημα αρχών, ένα ευρύτερο μέτωπο, παρατάξεων, κινήσεων, συλλογικοτήτων και πολιτών οι οποίοι θα συμφωνήσουν σε μια πολιτική βάση η οποία θα βάζει σε δεύτερη μοίρα κομματικές σκοπιμότητες, μικροπολιτική και προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε να μπορέσει να υπάρξει προοπτική για αλλαγή και να δίνει μια νέα προοπτική για το δήμο.
Η διακήρυξη που συντάχθηκε από την κινησή μας, για την συγκρότηση ενός Δημοκρατικού Αυτοδιοικητικού Μετώπου με στόχο μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα είναι δίπλα στο δημότη εγκρίθηκε στην ολομέλεια της κινησή μας, και μέσω αυτής καλούμε κάθε όμορη παράταξη και συλλογικότητα και όλους τους δημότες της Δωρίδας σε συμπόρευση με προοπτική την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2014.
Tο θεμελιώδες «στοίχημα» είναι η προσέλκυση καινούριων ικανών ανθρώπων στην πολιτική μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, και η ταυτόχρονη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της, της οικονομικής αυτοτέλειάς της και των ευθυνών της ώστε να καταστεί περισσότερο ανταποδοτική και ελεγχόμενη από τους ίδιους τους δημότες. Το εγχείρημα για μας είναι να δημιουργήσουμε σταθερούς δεσμούς με την κοινωνία του Δήμου μας, που αναζητά ανατροπή της σημερινής κατάστασης απαλλαγμένης από τον παραγοντισμό.

6 σχόλια:

  1. Οταν λετε οτι θελετε καινουριους ανθρωπους ενοειτε φυσικα αλβανους,πακιστανους,αφγανους,σομαλους.Οταν λετε να δημιουργησετε σταθερους δεσμους με την κοινωνια ,σε ποια κοινωνια αναφερεστε?Εσεις δεν αναγνωριζετε κρατος,συμβολα,οικογενειακες αξιες,Θα μας γεμισετε κομματικους επιτροπους και θα εφαρμοσετε ακριβως τους νομους της Βορειας Κορεας.Ευχομαι πραγματικα ο Ελληνικος λαος να μην πεσει στα χερια σας,γιατι θα παθει χειροτερα απο αυτα που ζει τωρα.Γιατι δεν λετε την αληθεια στον Ελληνικο λαο το τι ακριβως ειστε?Λενινιστες,μαρξιστες,τροτσικιστες,αναρχικοι και αναχρονιστικοι.Ποσα στρατοπεδα θα ετοιμασετε για να μας βαλετε μεσα για αναμορφωση? Θα ανοιξετε στην κυρεολεξια τα συνορα της χωρας θα πλυμηρισουμε μεταναστες θα δωσετε σε ολους πολιτικα δικαιωματα και ο Ελληνικος λαος κυριολεκτικα θα διαλυθει.Σιγα μη σας πηρε ο πονος για το λαο της Δωριδας,της Παρνασσιδας κ.α.Για περισοτερη Βορεια Κορεα διαβαστε το ρεντ μπλοκ των συμβουλων του κυριου Τσιπρα.Αν πραγματικα ειχατε λιγη τσιπα επανω σας δεν θα μαζευατε στα κομματα σας τα αθλια κομματοσκυλα και τους αθλιους συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ .Αυτοι σας εδωσαν το 15%.Αισχος να μας δουλευετε ετσι δημοκρατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε μου! Ταμάμ... όλα αυτά και χειρότερα είναι! Καλά κάνεις και φοβάσαι! Αν έρθουν στην εξουσία θα μας πάρουν τα σπίτια, τις γυναίκες, τα λεφτά απ τις τράπεζες... Άσε που έχω ακούσει ότι θα κάνουν και παιδομάζωμα! Τώρα τελευταία μάλιστα, τους βλέπω να μιλάνε μεταξύ τους χαμηλόφωνα και συνωμοτικά... Κάτι ετοιμάζουν! Πρέπει να προσέχουμε! Να βγάλουμε περίπολα στις βόρειες πευρές των χωριών και του Νομού... Από τον βορά θα έλθουν, το άκουσα που το λέγανε! Μετά, τους βλέπω που γράοφυν με περίεργα σύμβολα. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ιερογλυφικά, μετά υπέθεσα ότι είναι ειδικός συνωμοτικός κώδικας... μετά, αφού διάβασα και την άποψή σου, το έψαξα καλύτερα γιατί μου πέρασε απ το μυαλό ότι μπορεί να είναι ...βορειοκορεάτικα... Τελικά ήταν απλά ελληνικά του Herr Simitis-Maketo, του Herr Beniselos-ekTsoglanismenou und Herr Samaras der mnimonio-gamoto-kefalimu-gamo-to! Βρε...Rausch!
      Άντε, κάστε ημιανάπαυση τώρα

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΓΟΥΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΟΡΤΟ...
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 10.07π.μ.Βρε αθλιο κομματοσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ το παιδομαζωμα εγινε πριν 50 χρονια.τα παιδια εκεινα ειναι σκορπισμενα σε ολο τον κοσμο.Τιποτα δεν σεβεστε αθλιοι.Πιθανον θα εισαι κανενας δημοσιος υπαλληλος 'η μισθοδοτουμενο κομματοσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ.ΔΕ σας φοβατε κανενας.Τι να φοβηθουμε το 10%? Και βεβαια να βγαλεις περιπολα στην ακρη του νομου μπας και βρεις τον Τσιπρα και φερετε λεφτα. Να ψαξεις καλυτερα το μυαλο σου μπας και δεις τι εχει μεσα.Εχετε μαθει μια καραμελα και την πιπιλιζετε κηφηνες της αριστερας, ανεφθηνουπευθηνοι. Ο Τσουκαλας, ο Τσακαλωτος,ο Μητροπουλος,η Σταθια ηρθαν να σου δωσουν μερος των χρηματων τους? Κατι τετοια φερεφωνα σαν εσενα εχουν και κανουν τις δουλειες τους.Ντροπη σου ανθελληνα .Πηγατε βρε αθλια κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ σε σπιτια Ελληνων που δυστηχουν να τους βοηθησετε? Μονο ξερετε να μιλατε,να ειρωνευεστε και να κοροιδευετε τους παντες και τα παντα.Ειστε ακροαριστεροι στα ξερα μυαλα σας και ακροδεξιοι στις τσεπες σας.Αει σιχτηρ που ασχολουμαστε και μαζι σας ψευτοσυντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
      ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙ...

      Διαγραφή