Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση για τις αποκριές: Πόλη “φάντασμα”...

 Αθλητικό ρεπορτάζ (Χανιά - Φωκικός) μαρτυρίες:  
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Άμφισσα και μετά απο μια σύντομη βόλτα χτες το βράδυ στην Ιτέα η διαπίστωση που κάναμε ήταν η αντιπαλότητα που υπήρχε για τον Φωκικό. Η Ιτέα θυμίζει πόλη “φάντασμα” το βράδυ αν και Σάββατο ελάχιστος ήταν ο κόσμος που κυκλοφορούσε, φυσικά όλοι τους ήταν φιλικοί μαζί μας και μας έπιαναν την κουβέντα.
 “Παιδιά απο Χανιά είστε; Νικήστε τους” ήταν λόγια που ακούστηκαν όχι μόνο απο ένα άτομο και μας προξένησαν μεγάλη εντύπωση. Οι ώρες στο ξενοδοχείο κύλησαν ήρεμα και χαλαρά με αρκετές ποδοσφαιρικές συζητήσεις όπως είναι λογικό.
  Το πρωί της Κυριακής η ομάδα πήρε το πρωινό της και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να αφήσουμε το ξενοδοχείο καθώς όλοι στην αποστολή μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα σε μια δύσκολη ομολογουμένως έδρα. Ο Φωκικός έχει μόλις μια ήττα εντός έδρας μια ισοπαλία και πέντε νίκες και το ματς μόνο εύκολο δεν αναμένεται. Φυσικά ο Α.Ο Χανιά φέτος είναι “μπαρουτοκαπνισμένος” απο τέτοια ματς. Αγωνιστικά υπάρχουν οι γνωστές απουσίες των Παγώνη και Βασιλόγιαννη ενώ για εντεκάδα δεν χρειάζεται να κάνουμε το Μαντείο των Δελφών καθώς σε τρεις ώρες απο την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές θα υπάρχουν και επίσημα...
sportfmxania
Shttp:/.gr

3 σχόλια:

  1. Το θέμα ποιό είναι? Η απαξίωση του Φωκικού από τους ντόπιους ή τα χάλια μας τα μαύρα με την ανύπαρκτη νυχτερινή ζωή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μόνο τη νύχτα είναι γιατί τη μέρα δεν χωράμε να περάσουμε.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!! ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή