Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Εγκαίνια: "ο Κωστοπαναγιώτου έβγαλε από μεγάλα αδιέξοδα το ΚΤΕΛ Φωκίδας"...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ


   Σε έναν καινούργιο χώρο στην Άμφισσα εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 2-4-2017 η «είσοδος» του ΚΤΕΛ Φωκίδας σε μια νέα εποχή προσφοράς και εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής. 

  Το ΚΤΕΛ του Λιδορικίου του Γαλαξιδίου της Ιτέας της Γραβιάς μα πάνω απόλα και κύρια της Άμφισσας και των αιώνιων Δελφών βρήκε το νέο λιμάνι του –ένα κομψό σύγχρονο συγκρότημα κτιρίων 1350 τετραγωνικών μέτρων σε κατάλληλο σημείο της πόλης. 

   Έτσι «…αφήνει οριστικά πίσω την παλιά εικόνα των πρόχειρων και παλαιωμένων σταθμών…και αναβαθμίζει τις συνθήκες και υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό…» ανάφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φωκίδας, για να συμπληρώσει αμέσως μετά «…ένα εκατομμύριο εξη χιλιάδες ευρώ στοίχισε μέχρι τώρα. 

  Από αυτό το ποσό το 21% είναι δημόσια επιχορήγηση και το 79% ίδια ποσά, εκ των οποίων το 46% επιδοτούμενη δανειοδότηση από τράπεζα Πειραιώς …» και κατέληξε λέγοντας «…αγωνίστηκαν πολλοί άνθρωποι για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα… 
  
   Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και στους εκπροσώπους της …στους φορείς του Ν Φωκίδας και ιδιαίτερα στο βουλευτή κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου που έσκυψε όντως πάνω στα προβλήματα της ΚΤΕΛ ΑΕ που αντιμετώπιζε και μας έβγαλε από μεγάλα αδιέξοδα, καθώς και την περιφερειακή και δημοτική αρχή που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια…». 

   Στον σύντομο χαιρετισμό ο βουλευτής κ Κωστοπαναγιώτου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο ΚΤΕΛ καθώς και την αντίστοιχη εκ μέρους της διακομματικής επιτροπής οδικής ασφάλειας της βουλής στην οποία είναι μέλος. 

   Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου όπως και εκπροσώπων του ΚΤΕΛ. Τελευταία πινελιά στην όμορφη εκδήλωση ο πλούσιος μπουφές να τονίζει την πατροπαράδοτη ρουμελιώτικη φιλοξενία. 

   Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας καλά και πολλά χιλιόμετρα στη ζωή και στους δρόμους στους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του ΚΤΕΛ. 
 Χρ. Βανδώρος

4 σχόλια:

 1. Ο Κωστοπαναγιώτου ούτε για το ΚΤΕΛ έχει κάνει τίποτα. Το μόνο που ξέρει είναι να δηλώνει ....αλληλέγγυος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα...ΡΑΣΑ δεν κανουν τον...παππα !!!!!!

  Τοτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΕΥΓΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή