Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Ανοιχτή σύσκεψη την Τρίτη στην Άμφισσα για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελαιώνα.....


Ατενίζοντας το καμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

   Ο Ελαιώνας της Άμφισσας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας, και ένα μνημείο ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου Δελφών. 

   Ο Δήμος Δελφών και ο Ελαιουργικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Άμφισσας έχουν υπογράψει Προγραμματική Σύμβαση με τον ΕΛΚΕ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Μελέτη για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελαιώνα της Άμφισσας και των όμορων περιοχών του Δήμου Δελφών». 

  Στα πλαίσια της συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου με το Δήμο Δελφών και τον Ε.Α.Σ. Άμφισσας, σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) και ώρα 12.30 μ.μ. με τη συμμετοχή ομάδας Καθηγητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

  Το θέμα της συνάντησης είναι η καταγραφή απόψεων και θεμάτων από φορείς, αλλά και από πρόσωπα σχετιζόμενα με τον Ελαιώνα μας, με τελικό σκοπό την εκπόνηση της μελέτης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του «Ελαιώνα της Άμφισσας».

  Η καθ’ ύλην Αρμόδια Αντιδήμαρχος Δελφών 
 Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη

4 σχόλια:

 1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συνεδριάουν αυτοί που δεν βρήκαν ούτε μία κουβέντα για το κάψιμο του ελαιώνα, αυτοί που άφησαν μόνους και ανυπεράσπιστους τους αγρότες να βασανίζονται μέχρι σήμερα για το χαμένο βιός τους. Τώρα που οι σχεδιασμοί αποσκοπούν σε μεγάλες χρηματοδοτήσεις και φαγοπότια θυμήθηκαν ότι ο ελαιώνας είναι μνημείο ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας, με τα τρωκτικά να την έχουν στήσει στη γωνία και τους αγρότες φτωχούς θεατές.

   Διαγραφή
 2. Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ .ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ .ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στην Ελλάδα είμαστε μόνο σχέδια και οράματα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή