Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Κωστοπαναγιώτου: ο Τσιρώνης ξεκίνησε από την Άμπλιανη για να δει τα αποτελέσματα της επιφανειακής εξώρηξης δίπλα σε περιοχές Natura...


    Περιοδεία του Αν.Υπ.Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ιωάννη Τσιρώνη στην Φωκίδα...  Την Τρίτη 14 Ιουνίου2016 πραγματοποιήθηκε περιοδεία του Αν.Υπουργού Ιωάννη Τσιρώνη στον νομό μας.


    Εκτός των συσκέψεων με τους τοπικούς άρχοντες κ τους φορείς στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και στο Δημαρχείο του Δήμου Δελφών πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις στις πιο κρίσιμες τοποθεσίες με συμβολικό χαρακτήρα. 

  Αρχικά ο Υπουργός επισκέφθηκε την θέση Άμπλιανη για να δει τα αποτελέσματα της επιφανειακής εξώρηξης των μεταλλείων δίπλα σε χαρακτηρισμένες περιοχές Natura, επισκέφθηκε τον χώρο του ΧΥΤΥ στην θέση Βαρτό, στη συνέχεια επισκέφθηκε την τοποθεσία Λαρνάκι και τέλος το Αρχαίο Μονοπάτι των Δελφών όπου και ενημερώθηκε για την ρύπανση- μόλυνση που προκαλείται από τις κακοτεχνίες των αγωγών λυμάτων της Τ.Κ. Δελφων.

  Ο Αν.Υπουργός δεσμεύθηκε για περιοδεία σε ολόκληρο το νομό σε σύντομο χρονικό διάστημα για ενημέρωση και επί των υπολοίπων προβλημάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου