Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Στέγνωσαν τα δάκρυα στις κλαίουσες της Ιτέας...


     Πόσες αναφορές έγιναν,  αλλά μάταια...



...οι κλαίουσες Ιτιές, το Σύμβολο της πόλης ψυχορραγούν...


...όσα ικετήρια κλαδιά απέμειναν δείχνουν την ευθύνη...



...αλλά ακόμη και γι αυτό είναι αργά...



...πόση "προσπάθεια" για την τελική ήττα...



...για το περήφανο αντιστεκόμενο σύμβολο στην επέλαση...



...του ΤΑΥΠΕΔ και της συνενοχής...



...από κάθε πλευρά της ξένης...Μαρίνας...

7 σχόλια:

  1. Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ......ΑΞΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κωσταράς6 Ιουνίου 2014 στις 10:37 π.μ.

    Και να σκεφτεί κανείς ότι χθες ήταν παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΥΠΕΔ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..
    ΜΟΝΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως έχει ενταχθεί και το πότισμα της μαρίνας στην άρδευση του ελαιώνα.
    Υπομονή μέχρι να τελειώσει το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τσιπράκια, πάντως, έχουν μεγάλη πλάκα. Πρώτα μας έλεγαν για την Κούβα των 25 ευρώ μηνιαίο μισθό και των 75.000 ευρώ για ένα Lada 30ετίας, μέχρι που πήγαν αρκετοί έλληνες για τουρισμό, είδαν την απίστευτη φτώχεια και τις κοπελιές των 5$ και η προπαγάνδα δεν φτούραγε πλέον. Έτσι στο προσκήνιο ήρθαν η...Βολιβία με βιοτικό επίπεδο που ανήκει σε άλλη χιλιετία, για λίγο όμως (τί να δείξεις; την κόκα;), μετά φωτογραφηθήκαμε με τον Λούλα της Βραζιλίας, υπεύθυνο για ό'τι βλέπετε σήμερα στη Βραζιλία, επισκεφθήκαμε και την Αργεντινή, η οποία 13 χρόνια μετά συνεχίζει να κινείται στη ζώνη του λυκόφωτος. Εκεί διαπιστώσαμε τι βλάκες είμαστε εμείς και τι έξυπνοι αυτοί. Να μην ξεχάσω ότι μας είχαν πάρει τα αυτιά με το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της...Βενεζουέλας, μέχρι τους 40 νεκρούς από σφαίρες της αστυνομίας, κυρίως φοιτητές (όλες οι χούντες κάτι έχουν με αυτά τα...κ@λόπαιδα) και τις ουρές για ζάχαρη, αλεύρι, πάμπερς κλπ). Μετά παραλίγο να ξεχυθούν στους δρόμους για συμπαράσταση στην περήφανη Κύπρο, αλλά κάπου χάθηκαν και δεν ξαναμίλησαν γι'αυτό μετά από 3 μέρες. Μοιάζουν φατσικά με αυτούς που το '80 πήγαιναν να μαζέψουν ζαχαροκάλαμα στη Νικαράγουα(!!!) και έγραφαν στους τοίχους "κάτω τα χέρια από την Πολωνία" (χωρίς βέβαια να ρωτήσουν κανένα Πολωνό)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη μια πλευρά οι ξερές ιτιές, από την άλλη το αιώνιο έργο με τους γρανίτες και τα σβησμένα φώτα, στη μέση ο μώλος με τις καμμένες λάμπες και τις σκισμένες σημαίες και πολλά μαγαζιά να μην αρκούνται στα δικά τους σκοτάδια αλλά να βάφουν και τα φώτα που είναι μπροστά τους ή να τα κλείνουν με χρονοδιακόπτη και να κάνουν άλλες παρεμβάσεις κατά το δοκούν.
    Αυτή είναι η ζοφερή είκόνα της παραλίας της Ιτέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή