Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Νίκου Εμμανουήλ...


Φίλες και φίλοι,

   Οι συνεργάτες μου και εγώ, υποψήφιοι για τις περιφερειακές εκλογές Φωκίδας 2014 με την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ του Θανάση Γιαννόπουλου, ευχαριστούμε τους  Φωκιδείς οι οποίοι πίστεψαν στο όραμα μας για την αέναη αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και μας έδωσαν τη ψήφο τους.
   Ως επικεφαλής της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ για την Φωκίδα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας για τον όμορφο, ηθικό και ανυστερόβουλο αγώνα που δώσαμε μαζί, για το τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Για την πραγματική αλλαγή στο νομό μας και την Στερεά.

   Δυστυχώς η μάχη ήταν άνιση διότι είχαμε να αντισταθούμε σε ένα εκβιαστικό κρατικό και κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, είχαμε να αντιπαλέψουμε με τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, να πολεμήσουμε την υποκρισία του «ανεξάρτητου», και κυρίως την αμφιβολία της Φωκικής κοινωνίας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς την αφοσίωση στα «τζάκια».

  Αντισταθήκαμε  στο ψέμα, στην υποσχεσιολογία, στην υποκρισία και στην ανήθικη συναλλαγή.
   Εμμένουμε στην πίστη μας και στην διακήρυξή μας ότι η πολιτική και οι πολιτικοί πρέπει να έχουν αξίες. Και αυτές τις κρατήσαμε και πριν και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και στο μέλλον θα αποτελούν τον πλοηγό μας.

   Συγχαίρω το Κώστα Μπακογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ράμμο και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Έχοντας επίγνωση του θεσμικού μας ρόλου, θα παλέψουμε να γίνουν πράξη όλα όσα εμείς οραματιστήκαμε στο πρόγραμμά μας.

   Η Φωκίδα και η Στερεά Ελλάδα χρειάζονται τομές, έχουν ανάγκη από ανθρώπους με γνώσεις, ικανότητες, εμπειρίες στην πραγματική ζωή, προγραμματισμό, πρόδραση
 και διάθεση προσφοράς με ανιδιοτέλεια.

  Ευχή μας είναι να στελεχωθεί η περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας και η Φωκίδα με τέτοιους ανθρώπους ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Με φιλικούς χαιρετισμούς

 
Νίκος Εμμανουήλ


2 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ Ο ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή