Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Κώστας Μπακογιάννης:η σύγχυση,η κατάθλιψη και η ανησυχία του κατεδαφισθέντος καθεστώτος του Δήμου Δελφών δεν θα εμποδίσει τον διαχειριστικό έλεγχο...!

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ  «ΦΙΛΟΥΣ  ΜΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ  ΣΦΟΔΡΑ !!!



        Οι απαντήσεις μου θα δοθούν για ευνόητους λόγους «αθροιστικώς» και κατά το δυνατόν «συνοπτικώς».
1.-  Σε όσους παραπονούνται ότι παραμέλησα τον όρο «Καθαρή Λύση» στην συνολική απάντησή μου, διευκρινίζω ότι η έννοια της καθαρής  λύσης εμπεριέχεται αυτονόητα εις την ευρεία φιλοσοφική  έννοια του «Απολλωνείου Φωτός».
2.- Προφανώς διαπράττετε σφάλμα αθροίζοντες τα ποσοστά Ταγκαλή και Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας αυτά στο ύψος του 70% ενώ το ποσοστό που εισέπραξε κομματικά το κόμμα της ΝΔ στην Φωκίδα ήταν στις Ευρωεκλογές και πανελληνίως στο 25,48% περίπου. 
Το λάθος Σας φιλοξενείται στο γεγονός ότι Σας διαφεύγει η έννοια της φύσεως της πράξεως της προσθέσεως. Η πράξη της προσθέσεως ορίζεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες συνόλων (ομάδες, δακτύλιοι, σώματα κλπ) ενώ εσείς αθροίζετε «ανόμοια πράγματα», «ανόμοια στοιχεία» και όχι στοιχεία ενός και του ίδιου συνόλου!!!
3.- Ο Εφιάλτης αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν την απ΄ αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και σήμερον «μηδισάντων» ελαχίστων Ελλήνων. 
Το παράδειγμα προς μίμησιν αποτελεί η αγάπη προς την πατρίδα και την ελευθερία των Σπαρτιατών και των εθελοντικά θυσιασθέντων
700  Θεσπιέων.
4.- Είναι κατανοητή η σύγχυσις και η κατάθλιψις του κατεδαφισθέντος  καθεστώτος,  αν και περισσότερο τους ανησυχεί η τύχη των επενδυτικών προγραμμάτων όπως οι ανεμογεννήτριες ΑΛΛΑ και η τύχη όσων προέβησαν σε κατάτμηση και ανάθεση έργων….Ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέτασις εκ μέρους του αρμοδίου επί της διώξεως  Εισαγγελέως. Ο έλεγχος της διαχειρίσεως  οπωσδήποτε  θα  γίνει …!!!!!!
5.-   Επείγεσθε  και δεν κρατιέστε και επιθυμείτε «εδώ και τώρα» να Σας πεί ο μοναδικός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του «Απολλωνείου Φωτός» τι θα πράξει στο Δημοτικό Συμβούλιο..!!!  Μην ανησυχείτε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους…...Σπεύδετε βραδέως!
6.-  Δεν νομίζετε όμως ότι είναι καιρός ύστερα από 20 χρόνια οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ να μην συνεργάζονται και επί 20ετίαν να «παραχωρούν» την Δημοτική και Νομαρχιακή εξουσία στο «Φουσεκιστάν».  Όταν είναι γνωστός ο εκλογικός νόμος και είναι γνωστοί οι όροι του πολιτικού παιχνιδιού;;
Και δεν αντιλαμβάνεται το κλειστό CLUB ΣΥΡΙΖΑ της Φωκίδος «Πολίτες στο Προσκήνιο» ότι είναι απαράδεκτο να εισπράττει στις δημοτικές εκλογές 16% και ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές στην Φωκίδα  να εισπράττει 24,83%.
Μήπως σκέπτεσθε να παραδώσετε μαζί με την ΕΛΙΑ την βουλευτική έδρα ξανά στην ΝΔ ;;;;;
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ κατά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου και την ανάληψη των καθηκόντών του!  Έστι καιρός!

ΓΙΑ  ΤΟ  «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ»
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


12 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι εξηγειται η ελια κοπηκε συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε μπακογιαννη, το 70% δεν ηταν νεοδημοκρατες..ηταν το ποσοστο αυτων που δεν παρασυρθηκαν απο τις... πολεμικες ιαχες των συριζοκομμουνιστομπακογιαννεων..
    καταλαβες τωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αποτελέσματα των εκλογών καταρρίπτουν αυτο που λέει η λαϊκή ρήση : " θα γελάσει ο κάθε πικραμένος"....κι αυτό γιατί η πίκρα είναι μεγάλη και δεν αφήνει ακόμη και το ελάχιστο μυαλό να καταλάβει ότι το 70% δεν είναι Φουσεκιστάν. Φίλοι, κουμπάροι , ξαδέλφια, γείτονες, ταξίματα απειλές, εκβιασμοί και ότι άλλο....είναι..!!
    Τη δεύτερη Κυριακή δόθηκε απάντηση καθαρή σε ένα βρώμικο καθεστώς. Ξεκαθάρισε και απομάκρυνε τη ...γείρα απο το σιτάρι.....σπάνιο φαινόμενο για το λαό μας...αλλά εδώ αυτό που έγινε έδειξε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟΥ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α Ν Τ Ι Κ Α Θ Ε Σ Τ Ω Τ Ι Κ Ο Ι... ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ..
    ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΤΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ( ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ), ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σας ενοχλεί η παρουσία του Μπακογιάννη στο νέο συμβούλιο και όσα λέει για διαχειριστικό έλεγχο τα κάνετε γαργάρα ασχολούμενοι με το βαθμό αντικαθεστωτικότητας των ψηφοφόρων. "Έστι καιρός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Μπακογιαννη,
    Δικολαβιστικα μαθηματικα, δεν υπαρχουν. Αν νομιζεις, οτι ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ απαντηση , αυτη που εδωσες, για την ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ σαν ψηφοδελτιο, να δουμε τωρα, πως......θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ με το Δρακακη.
    κ. Μπακογιαννη,
    Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι το 70% της Α Κυριακης , Παναγιωτοπουλου και Ταγκαλη, πως ηταν Νεοδημοκρατες. Το να το συγκρινεις με το 25,5%, που πηρε Πανελλαδικα η Ν.Δ και να το βγαζεις ανεδαφικο, αυτη ειναι δικη σου δικολαβιστικη εφευρεση.
    Αυτο που ολοι παραδεχονται και ηταν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, και πρωτος εσυ ισχυριστηκες , και
    βασιμα, ειναι, οτι και τα δυο ψηφοδελτια, ηταν δημιουργημα Ν. Φουσεκη. Μαλιστα στη διακυρηξη σου , τους αποκαλουσες ¨ κληρονομους Φουσεκη ¨ και μας προετρεπες να καταδικασουμε το καθεστως του.
    Οι δημοτες ομως, που ξερουν να εκτιμουν , να αναγνωριζουν και να επιβραβευουν ,αυτους που πραγματικα αξιζουν, το εκαναν για μια φορα ακομη. Τους λαοπλανους και λασπολογους υβριστες τους εβαλε στο περιθωριο.
    κ. Μπακογιαννη και λοιποι ¨ συμπεθεροι απο τα Τιραννα ¨
    Kανενα καθεστως δεν κατεδαφιστηκε και κανενας Φουσεκης δεν αποκαθυλωθηκε.
    Το ¨ Φουσεκειο εργο ¨ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ απο τους αξιους συνεργατες του. Σε ολο το Δημο Δελφων δουλευουν τα μηχνηματα και κοσμος . Πλατεια συνοικισμου, παιδικη χαρα, δικτυο υδρευσης, οικια Πανουργια ( στην Αμφισσα ) , πλακοστρωση παραλιας Ιτεας , αναπλαση πλατειας στη Δεσφινα, .........ειναι μερικα απο αυτα, που εγω βλεπω.
    Αυτο ειναι κ. Μπακογιαννη, αυτο που δεν μπορεις να αντεξεις . Δηλαδη την επιβραβευση αυτου του εργου, για τοσα συναπτα ετη και τωρα για αλλη μια φορα. Και βεβαια κανεις δεν λεει οτι ηταν εργο μονο του Φουσεκη. Αυτος ηταν ο μαεστρος,αλλα υπηρχε και μια συμπαγης και ικανη ομαδα συνεργατων που εκαναν καλα τη δουλεια τους.
    Αυτη λοιπον η ομαδα, που συνεργαστηκε αψογα στο παρελθον, αυτη και παλι τωρα θα συνεργαστουν, οπως αυτοι ξερουν πολυ καλα, για το καλο του Δημου.
    Παναγιωτοπουλος και Ταγκαλης, Ταγκαλης και Παναγιωτοπουλος, νεοι ,ικανοι και μοντερνοι αυτοδιοικητικοι, θα βρουν το τροπο να συνεργασθουν αρμονικα, και να θεσουν στο περιθωριο, αυτους που ανεικουν στο μακρινο παρελθον, στη εποχη του ¨ 114 ¨ , στην εποχη
    των Θερμοπυλων και τα χρονια του......Βυζαντιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ο Φουσέκης είναι τόσο ικανός? Να φτιάχνει δύο συνδυασμούς σ ένα τεράστιο Δήμο? Ποια άτομα όμως του Φουσέκη φανατικά είναι εκλεγμένα στον Παναγιωτόπουλο?Γιατί κάτι ψάρια και 20εβρα ο ένας συνδυασμός τα μοίραζε,όχι δεν είναι το ίδιο ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως υμνητής ενός υπόδικου αυτοπροσδιορίζεσαι και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να κριθείς περαιτέρω για τις ...σοφές απόψεις σου. Το 70% δεν είναι του Φουσέκη, ούτε των δύο φερομένων ως συνδυασμών του. Αυτό ανήκει στα δύο τάγματα υποψηφίων που κουβάλησαν τους φίλους και τους συγγενείς, τους κουμπάρους και τους γείτονες. Άν σε αυτούς προσθέσεις και τους τρώγοντες και πίνοντες, τους κομματικούς, αυτούς που διορίστηκαν το τελευταίο τρίμηνο, αυτούς που κορόϊδεψαν ότι θα διορίσουν, τους πιεσθέντες και απειληθέντες και προς χάριν συντομίας τους αμέτρητους γύφτους με τα φραπεδάκια και τα εικοσαευράκια.
    Όμως το ζητούμενο είναι άλλο και σε λίγους μήνες θα έχουμε την πιό καίρια απάντηση που αυτή περιμένει ο κόσμος να πάρει.
    Οι δύο συνδυασμοί ήταν του Φουσέκη ; Σήμερα παραμένουν να είναι του Φουσέκη ;
    Μήπως κατα τη προεκλογική περίοδο άρχισαν οι διαγκωνισμοί και τα σπρωξίματα μεταξύ τους όπως συνήθως γίνεται στις εκλογές και χώρισαν πραγματικά τα τσανάκια τους ;
    Μήπως ο νέος Δήμαρχος, είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, θελήσει να βάλει τέλος στο διεφθαρμένο παρελθόν και να ξεκινήσει μία καινούργια πορεία που και αυτόν θα τον αναδείξει ως ηγέτη και το τόπο θα πάει ένα βήμα μπροστά; ή θα αγκαλιάσει αυτό που θα τον φθείρει ανεπανόρθωτα ;
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιοί δουλεύουν ανώνυμε 6:46 μ.μ. πού τους είδες;
    Παντού γίνονται πολλά ή λίγα έργα εκτός απο δώ.
    Δουλεύουν οι πέντε κολλητοί με όσες αναθέσεις προλάβει να κάνει το φουσεκιστάν ; και είναι έργα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απάντηση στον 6:46 / 20 Ιουνίου 2014

    Πρώτον, ο φουσέκης ΔΕΝ ΕΙΧΕ τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες ενός Δημοτικού άρχοντα και νομίζω ότι συμφωνείς και συ όσο και να μην το παραδέχεσαι !
    Δεύτερον μιλάς για έργα αναπλάσεων που δουλεύουν ....συγκεκριμένοι εργολάβοι ! και σ΄ αυτό νομίζω ότι συμφωνείς και συ, όσο και να μην το παραδέχεσαι !
    Τρίτον δεν έγινε ένα έργο υποδομής τα τελευταία 20 φουσεκικά χρόνια, δυστυχώς, και χάθηκαν οι ευκαιρίες. πχ ήμουνα μικρό παιδί όταν οι ανάγκες στην πόλη μας απαιτούσαν έναν περιφερειακό δρόμο στην βορειοδυτική πλευρά της πόλης (στο κάστρο) και όλοι ελπίζαμε....
    Ο δρόμος προς τον Παρνασσό........, ο δρόμος προς Λαμία........ο παραλιακός δρόμος προς Αθήνα.........! Δυστυχώς κανένα ενδιαφέρων ούτε για το έκτρωμα του δρόμου Άμφισσας Λιδορικίου........
    Τέλος να μιλήσουμε για τη διαχείριση που έγινε..... ! Ας το αφήσουμε αυτό......
    Τώρα τουλάχιστον υπάρχουν ελπίδες με Περιφερειάρχη Μπακογιάννη και Δήμαρχο Παναγιωτόπουλο (βέβαια χωρίς Ταγκαλή γιατί οι δημότες τον έστειλαν σπίτι του αυτόν και και την παρέα του......τυχαίο ? δεν νομίζω !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτό το όραμα είχε ο φουσέκης 20 χρόνια ?
    Κράτησε τα παιδιά μας εδώ ?
    Όλοι φεύγουν για την ξενιτιά.
    Εάν θέλεις εσύ τέτοιο δήμαρχο εμείς δεν τον θέλουμε. Ας αφήσει το τόπο ήσυχο αυτός και εσύ μαζί...αρκετά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή