Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Διάβημα των νεοεκλεγέντων παραπαρνάσσιων δημάρχων για το Χιονοδρομικό...Οι εκλεγέντες Δήμαρχοι Δελφών, Αμφίκλειας - Ελάτειας και Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Γώγος και Γιάννης Γεωργακός αντίστοιχα, συναντήθηκαν σήμερα στην Άμφισσα προκειμένου να συζητήσουν το φλέγον θέμα της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και της πρόσφατης ανακοίνωσης περί της μεταβίβασής του στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.
Κοινή συνισταμένη και των τριών αυτοδιοικητικών είναι ότι διαφωνούν με την χωρίς καμία διαβούλευση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας διαδικασία παραχώρησης του κορυφαίου αυτού πόρου της περιοχής μας στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά με κριτήρια κερδοφορίας, αλλά οφείλουν όλοι να λάβουν υπ’ όψιν τους και τα πολλαπλάσια έμμεσα οφέλη που προκύπτουν τόσο για τις παραπαρνάσσιες περιοχές, όσο και για την εθνική μας οικονομία.
Είναι αυτονόητο ότι κάθε διαφοροποίηση στη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού πρέπει να διασφαλίζει την ομαλή μακρόχρονη λειτουργία του Κέντρου, καθώς και τα ευρύτερα συμφέροντα της περιοχής μας, για τα οποία εμείς σε κάθε περίπτωση θα αγωνιστούμε επίμονα και αποφασιστικά.
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υποδεχόμαστε την πρόταση του εκλεγέντος Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, για την ανάμειξη της Περιφέρειάς μας στη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού, υπέρ της οποίας τασσόμαστε καταρχήν και ζητούμε τις επόμενες ημέρες πιο αναλυτική σχετική ενημέρωση. 
Το ερχόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε επίσης μια σειρά επαφών με όλους τους θεσμικά εμπλεκόμενους παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα καλούμε σε εγρήγορση και συμπαράταξη τους συμπολίτες μας και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής μας.


Άμφισσα, 11 Ιουνίου 2014
Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Γιώργος Γώγος
Γιάννης Γεωργακός

3 σχόλια:

 1. Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Η ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
  Ο ΝΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ , Ο ΤΟΠΟΣ ΕΡΗΜΩΝΕΙ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ;

   Διαγραφή