Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Υποβάθμιση Δημοτικών Σχολείων Προκοπίου και Κηρίνθου!!... Έκτακτη σύσκεψη Γονέων & Κηδεμόνων στο Μαντούδι...

 


 

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 

ΚΑΙ ΚΗΡΙΝΘΟΥ 

 

    Πριν από λίγες μέρες ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά ότι η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας προχώρησε σε υποβάθμιση των δημοτικών σχολείων Προκοπίου και Κηρίνθου από εξαθέσια σε πενταθέσια, υλοποιώντας την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου που είχε παγώσει από το 2021.

 Αυτό έχει σαν συνέπεια την μείωση της λειτουργικότητας των σχολείων και δυσχεραίνει το έργο του εκάστοτε εκπαιδευτικού με την συγχώνευση τμημάτων και κατ’ επέκταση την δημιουργία κενών και ανεπαρκών γνώσεων.

   Σημειωτέον ότι δεν λαμβάνεται υπόψη ότι στα σχολεία μας υπάρχουν και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες που έχουν την ανάγκη για επιπρόσθετη στήριξη.

   Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα κτιριακά προβλήματα, την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τα μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις των μαθητών και δεκάδες κενά  διοριστέων  εκπαιδευτικών σε μία περιοχή πολύπαθη που παλεύει να ανακάμψει.

 

 

Καλούμε όλους τους γονείς των σχολείων μας, τους γονείς τους εκπαιδευτικούς, και  τους συγχωριανούς μας γενικότερα σε σύσκεψη συζήτηση στην Τετάρτη 11/9 και ώρα 8:00μ.μ στην αίθουσα  του δημοτικού συμβουλίου στο Μαντούδι για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.   

          ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου