Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Εργαζόμενοι στις Περιφέρειες: Στις 17 Απρίλη απεργούμε!...

 




  Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 11/4/2024 να προκηρύξει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την Τετάρτη 17 Απρίλη, για όλους τους εργαζόμενους των Περιφερειών, για όλες τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας. 

   Συνεχίζουμε αγωνιστικά με τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα, κατεβαίνουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις, δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε να μπει τέρμα στη πολιτική που υποτιμά τη ζωή μας, που πετσοκόβει μισθούς και δικαιώματα, που ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες και αρμοδιότητες, υποβαθμίζοντας τη λειτουργία τους με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

  “Απεργούμε για εμάς” και απαιτούμε ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις κι όχι την κοροϊδία του 1,5 ευρώ την ημέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

   Να δοθεί πίσω ο 13ος και 14ος μισθός, να καταργηθεί το χαράτσι της εισφοράς αλληλεγγύης, να προσμετρηθεί στη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία της διετίας 2016 -17, να δοθούν όλες οι αποζημιώσεις, που απαιτούμε, να αυξηθεί και να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας, να αυξηθεί το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.

Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλες οι υπηρεσίες μας, να εξοπλιστούν με όλα τα αναγκαία μέσα και να φτιαχτούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ – ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ – ΜΕΣΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ 

] Στάθης Λεοντίου 

 μέλος Γενικού Συμβουλίου ΟΣΥΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου