Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φωκίδας: παρά την «αιμορραγία» μελών η Φωκίδα έδωσε το υψηλότερο ποσοστό 8,96% στην Στερεά...

 


     Σταθερά ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση. Ξεκάθαρα και με διαφορά δεύτερη δύναμη στη χώρα. 

     Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει τη σταθερά ανοδική του πορεία. Είναι ξεκάθαρα και με μεγάλη διαφορά η δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση της χώρας μας


   Από την έναρξη των αυτοδιοικητικών εκλογών είχαμε κάνει γνωστό ότι παραμένουμε στη λογική της αυτόνομης πορείας στηρίζοντας  αυτοδιοικητικά σχήματα μόνο σε επίπεδο Περιφερειών και των Δήμων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.                                  
    Στους υπόλοιπους Δήμους οι κοινωνικές διεργασίες δημιούργησαν   συμμαχίες για να απαντήσουν στα προβλήματα των πολιτών. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τον τρόπο να αυτό-οργανώνονται και έχουν σε μεγάλο βαθμό αποκομματικοποιηθεί.
Στην Περιφέρεια Κρήτης υπερψηφίστηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης, που στήριξε το ΠΑΣΟΚ, ενώ στις περισσότερες Περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ υπερκέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται το σημείο αναφοράς και της ψήφου απέναντι στην κυβερνητική επιλογή της κρίσιμης αναμέτρησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
    Στον Πειραιά υπερψηφίστηκε ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μώραλης, ενώ στην Αθήνα ο Χάρης Δούκας και στη Θεσσαλονίκη ο    Στέλιος Αγγελούδης δίνουν ισχυρό παρών στον δεύτερο γύρο, συσπειρώνοντας ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από την οικολογία και την ανανεωτική αριστερά.
    Μέλη και στελέχη μας κέρδισαν 72 Δήμους, ενώ σε τροχιά διεκδίκησης στον δεύτερο γύρο είναι άλλοι 40 Δήμοι.
Στη Στερεά Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Φωκίδα, ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Περιφερειάρχης Λουκάς Αποστολίδης, παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή του μόλις ενάμιση μήνα για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα σε σχέση με τους λοιπούς υποψηφίους, καθώς και την «αιμορραγία» κάποιων μελών προς άλλη παράταξη , έλαβε ποσοστό 8,96%.
    Το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των Νομών της  Στερεάς Ελλάδας και δείχνει ότι οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στη Φωκίδα παραμένουν αρραγείς.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που μας στήριξαν, καθώς και τους υποψήφιους Περιφερειακούς μας Συμβούλους για την καθοριστική συμβολή τους στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση.
    Με σταθερά βήματα, ξεκάθαρο προοδευτικό προγραμματικό λόγο οδεύουμε προς τον επόμενο στόχο.
    Η παράταξή μας, η δημοκρατική  παράταξη θα είναι η αξιόπιστη  προοδευτική δύναμη, για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη Νέα Δημοκρατία, με αγώνα καθημερινό, με πολιτικό  πρόγραμμα συγκροτημένο, με θέσεις μέσα και έξω από τη Βουλή.


Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου