Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Παρεμβάσεις ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ για την ΥΓΕΙΑ!!...συμπληρωματική Ασφάλιση προαιρετικής, ομαδικής, νοσοκομειακής Περίθαλψης στα μέλη...

Συνάδελφοι,

 


 

 

Στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας estamede.gr υπάρχει το άρθρο ΥΓΕΙΑ από τις 11/1/19. Παρόλο που με την φόρμα που αναρτήσαμε  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwStwg80UG_3kMQgdBtQFz0rwtSGGNTIHX4VSqJiwEfP__pg/viewform συστρατεύτηκαν πάνω από 1200 ενδιαφερόμενοι δεν ήταν δυνατό να πετύχουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς τη σύμπραξη και των ενεργών συναδέλφων.

Σήμερα φτάνουμε στην πραγμάτωση χάρη στην ζηλευτή πρόοδο που πέτυχε ο ακάματος Πρόεδρος ΤΜΕΔΕ Ντίνος Μακέδος ήδη για τους ΓΟΝΕΙΣ των μετόχων του εγγυοδοτικού και πιστοδοτικού του φορέα.

Του απευθύναμε την ακόλουθη επιστολή

Φίλτατε Πρόεδρε,

Όπως μας πληροφόρησε ο εκλεκτός συνάδελφος Μιχ. Αλέπης επιθυμείς να παράσχεις πλήρη ενημέρωση για την συμπληρωματική Ασφάλιση προαιρετικής, ομαδικής, νοσοκομειακής Περίθαλψης στα μέλη ΕΣΤΑΜΕΔΕ & ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ βάσει της ήδη επιτευχθείσας και για τους ΓΟΝΕΙΣ των μετόχων ΤΜΕΔΕ.

Αυτό είναι κάτι που κυνηγάμε εδώ και τρία χρόνια άρα η επιτυχία του, που προσεγγίζουμε χάρη στις προσπάθειές σου, αποτελεί ιστορικό σταθμό στην πορεία των δύο σωματείων συνταξιούχων Μηχανικών και ΕΔΕ, αφού θα μας επαναφέρει την προνομιακή μας περίθαλψη των πρώτων ετών του ΚΥΤ σχεδόν με πενταροδεκάρες.

Tο link για την είσοδο στο ΖΟΟΜ μας είναι 

https://us04web.zoom.us/j/76849674544?pwd=UDNmVHRXY1AyL1c5NTVjNXU2Ym5Hdz09

Αν σου ζητηθεί, βάζεις τον εξής κωδικό: 768 4967 4544

θα έχουμε πληρώσει δε για δυνατότητα συμμετοχής απεριόριστου αριθμού ενδιαφερομένων.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσεις την ημερομηνία Πέμπτη 14/7/22 και ώρα 12.00

ΜΣΧ,

 

Συνάδελφοι,

Κατ’ αρχήν λοιπόν σας καλούμε σε Θεματική Γενική Συνέλευση ΖΟΟΜ ως άνω την Πέμπτη 14/7/22 με ώρα έναρξης εισόδου 11.30 ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 12 περίπου που θα εισέλθει και ο Πρόεδρος ΤΜΕΔΕ να μας ενημερώσει.

Μετά το πέρας θα γίνει ευρεία διαβούλευση επί αυτού και άλλων θεμάτων. 

 

==========================================

Συνάδελφοι, 

Σε αρκετούς δημιούργησε γόνιμο προβληματισμό η αναφορά στα μυστικά της μακροζωίας με αφορμή μελέτη συμπεριφοράς των κατοίκων του χωριού Acciaroli της Ιταλίας που περιλάβαμε στην προτελευταία ομαδική επιστολή μας «ΘΕΡΙΝΑ».

Κυρίως οι ερωτήσεις ήταν κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για σεξουαλική δραστηριότητα στην 3η και 4η ηλικία. Εμείς, όπως υποσχεθήκαμε, σας παραπέμπουμε και σε ανάλογη μελέτη για το δικό μας πρότυπο την Ικαρία https://www.iatriko.gr/el/content/mystika-makrozoias-meleti-ikaria?cl=609. Αξιοσημείωτη η ομοιότητα συμπερασμάτων.

Για το ίδιο θέμα θα άνοιγε πιθανώς τους ορίζοντες η αποκόμιση συμπερασμάτων από τη μελέτη https://kataggeilte.blogspot.com/2010/06/blog-post_840.html

Αλλά και στο εξαιρετικής αποδοχής συμπόσιο της ιστορικής «Κίνησης Φιλοσοφικών και Μεταφυσικών Ομάδων για ελεύθερη πνευματική έκφραση» μάλιστα η διάλεξη του Προέδρου μας, που άλλαξε τη στάση για το θέμα ικανού αριθμού εκ των 500 περίπου ακροατών με τίτλο «Ερωτικά μαθήματα Μύησης» βλ. https://kinisi95.blogspot.com/?m=0 κάτω – κάτω.

Κλείνοντας τονίζουμε την αναφορά σε κείμενο του 1677 στο παραπάνω περί Ικαρίας, που καλώς γνωρίζετε από συχνές μας επαναλήψεις :

   

Και ζούν ως να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να επιζήσουν μέχρι της επομένης ημέρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου