Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

«Έφυγε» ο Αριστόδημος Σκουρλέτος… Η Φωκίδα φτώχυνε και μίκρυνε ξαφνικά... Καλό σου ταξείδι Φίλε μου…

   «Αναχώρησε» σήμερα νωρίς την Κυριακή το πρωί για τη γειτονιά των Αγγέλων ένας αγαπητός άνθρωπος και αγαπημένος Φίλος, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του, στους συγγενείς και τους πολυπληθείς φίλους του σε όλη την Ελλάδα.

   Η Φωκίδα φτώχυνε και μίκρυνε ξαφνικά. 

 Ο “Ακούραστος εργάτης”, ο Γεωπόνος, ο Αυτοδιοικητικός, ο θεσμικός, ο Πρόεδρος που επί δεκαετίες έδωσε τον εαυτό του για την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των συμπολιτών του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άμφισσας, ο Πρόεδρος του Σερνικακίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διϋλιστηρίου ύδρευσης Άμφισσας-Ιτέας- Γαλαξειδίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Ελαιοπαραγωγών - Ελαιοιδιοκτητών Άμφισσας, Ιτέας, Δελφών " Ο ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ"… ο Αριστόδημος Χρ. Σκουρλέτος.

  Δραστήριος, παθιασμένος, έντονος, παρεμβατικός, έντιμος, ηθικός, μα πάνω απ όλα, άνθρωπος, δούλευε αδιάκοπα, με σύνεση και μεθοδικότητα για την βελτίωση του τόπου. Μαχητής, διεκδικητικός όταν έπρεπε, επίμονος, διορατικός και με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μελέτησε και υλοποίησε σημαντικά έργα. Δίκαιος και αντικειμενικός, αγκάλιαζε και έλυνε προβλήματα. Ενεργός και πάντα παρών σε κάθε ανάγκη. Πρωτοπόρησε μαζί με τους συναδέλφους του, δούλεψε πολύ όντας ρεαλιστής αλλά και οραματιστής, άνοιξε δρόμους δημιουργίας και ανάπτυξης για τον τόπο μας. 

 Ο Αριστόδημος υπήρξε άνθρωπος που στεκόταν στις χαρές και στις λύπες, στις αγωνίες και στα προβλήματα, στην καθημερινότητα των συμπολιτών του, προσηνής, συνεργάσιμος, ευπροσήγορος, που προχωρούσε με ζυγισμένα τα λόγια του, με σταθερά τα βήματα του. Ενημερωτικός και άριστος συνομιλητής σε δεκάδες συνεντεύξεις...

  Αφήνει μεγάλο κενό πίσω του… Κυρίως στις καρδιές μας. 

  Καλό σου ταξείδι Αριστόδημε…

  Στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας που θρηνεί την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου, οικογενειάρχη, επαγγελματία, πολίτη με άποψη, θέσεις, ήθος, παιδεία και με αγώνες για ένα καλύτερο αύριο, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

   Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου στο Σερνικάκι.

1 σχόλιο:

  1. Καλό,ταξίδι,Άρη,ήμουν,πόλι.τειχερος,που,σε γνώρισα..πατραμανης Μανόλης,ΚΑΛΟ.ΤΑΞΙΔΙ,ΦΙΛΕ,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή