Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Θριαμβευτικό και... Φωκικό το εκλογικό αποτέλεσμα της Πανελλήνιας Ένωσης Των Ομότιμων Μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας...

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

ΣΣ * Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο από την Φωκίδα...


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 PETOM-TEE

 ΘΡΙΑΜΒΟΣ

 Συνάδελφοι,

 Η Αμεσοδημοκρατία στον συνδικαλισμό εδραιώνεται συστηματικά και αποτελεσματικά.

Προχθές ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο ιστορικό επιστημονικό και συνδικαλιστικό μας σωματείο, την Πανελλήνια Ένωση Των Ομότιμων Μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ).

Ο τίτλος μιλάει για ΘΡΙΑΜΒΟ. Είναι όμως έτσι;

 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Στις προηγούμενες εκλογές του 2020 είχαν ψηφίσει 324 μέλη.

Μετά την μοναδική περυσινή Απολογιστική ΓΣ ακολούθησε έγκριση Πεπραγμένων πάλι με ΖΕΥΣ και ψήφισαν για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου 334 ως νέο ρεκόρ.

Τώρα όμως ψήφισαν 383  και έσπασαν πάλι το ρεκόρΙδιαίτερη μνεία και συγχαρητήρια αξίζουν οι νέοι συμμαχητές που μας έκαναν την τιμή και συστρατεύτηκαν, πήραν μάλιστα τόσους σταυρούς, που για πρώτη συμμετοχή είναι άθλος !

Έτσι το επιστημονικό και συνδικαλιστικό σωματείο μας των δεκαετιών θα φτερουγίσει ελεύθερα και ανεμπόδιστα, με τους 7 στους 7 Συμβούλους του και τους αμέτρητους Αρωγούς, για νέες βουνοκορφές.

Μετά τις ευχαριστίες, τα συχαρίκια και τη δικαιολογημένη αγαλλίαση που φέρνει η ΝΙΚΗ ως ανταμοιβή για τους ανυποχώρητους αγώνες, θα στρωθούμε στη δουλειά όχι μόνο για διεκδικήσεις τύπου εφάπαξ αλλά και για το ραντεβού της ΕΣΤΑΜΕΔΕ σε δυο - τρεις μήνες.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ χωρίς παρωπίδες και αγελαίες περιχαρακώσεις να γλεντήσουμε μαζί για νέες κατακτήσεις με τα νιάτα μας της Τρίτης και Τέταρτης Ηλικίας.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου