Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πιστοί στο ραντεβού της ΔΕΘ οι Αστυνομικοί της Φωκίδας, πρωτοστάτησαν στις διαδηλώσεις, διεκδικώντας τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!... η ανάρτηση του Γραμματέα...


  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας για άλλη μια φορά πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις στην πλατεία Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη...

    Όπως κάθε χρόνο, μια ημέρα πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ μέλη των Πανελληνίων Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη και φωνάζουν στην κυβέρνηση για τα χρονίζοντα αιτήματα, δηλαδή τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

  " Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, με δυναμικό παρόν, διαδήλωσε για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο των ιδίων, όσο και των οικογενειών των συναδέλφων μας στη κινητοποίηση που έγινε από εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
  Τα αιτήματα μας γνωστοποιήθηκαν στους υπεύθυνους και περιμένουμε την απάντηση τους"
 αναφέρει στην ομάδα τους στο fb ο Γραμματέας της Ένωσης Παναγιώτης Ψεβεδούρος… 


     Πιστοί στο ραντεβού, λοιπόν, οι αστυνομικοί της Φωκίδας κατέβηκαν στους δρόμους διεκδίκησης με φόντο τη διεξαγωγή της 84ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης… μαζί τους Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί, ένστολοι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο  κάλεσμα των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. 

   Καταφτάνοντας από όλα σχεδόν σημεία της ελληνικής επικράτειας, οι διαδηλωτές αξίωσαν την ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων, όπως η αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, η πλήρης συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, η ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων με νέες προσλήψεις και εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων, καθώς και η διαμόρφωση νέου βαθμολογίου. 

  Το «ραντεβού» τους ήταν στην πλατεία του Λευκού Πύργου, όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, ενώ ακολούθησε πορεία κατά την οποία οι συγκεντρωθέντες κινήθηκαν μέσω κεντρικών δρόμων προς το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου άναψαν κεριά στη μνήμη των 130 αστυνομικών που  όταν ενοποιήθηκε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, από το 1984, έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. 

   Ακολούθησε η επίδωση ψηφίσματος υπογεγραμμένο από τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.),  Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), την Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.),την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.)...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου