Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

"Δώρο εγκαινίων" στον Αστέρα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Πανάκης...


   Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Πανάκη.

  Μετά απο υπόδειξη του κόουτς του Αστέρα για την απόκτηση του ώστε να "δέσει" την αμυντική του γραμμή, ο Πρόεδρος Πέτρος Μαντούβαλος με συνοπτικες διαδικασίες απέσπασε την υπογραφή του και έτσι ενσωματώθηκε σήμερα στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας. 

  Ο 31χρονος άσσος με πλούσια καριέρα στην Γ εθνική κατηγορια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομαδες της κατηγορίας όπως Εορδαϊκό επι σειρά ετών, Παναργειακό, Μακεδονικό, ΑΕ Σπάρτης, ΑΕ Ιστιαίας. 

  Αξιοσημείωτο ειναι εκτος των ανασταλτικών ικανοτήτων του και η ευχαίρια στο σκοράρισμα (την περασμενη χρονιά σημείωσε 7 τέρματα). 

  Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αστέρα και του εύχεται υγεία και εκπλήρωση των στόχων.

  Στο μεταξύ σε γιορτινό κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημ.Γήπεδο Ιτέας ο Αγιασμός του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ενώ ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση της ομάδας, παρουσία της Αντιδημάρχου Δ.Δελφών κας Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη του Προέδρου Petros Mantouvalos με σύσωμο το νέο Δ.Σ., μελών της Ε.Π.Σ. Φωκίδας καθώς και της "δύναμης" του Αστέρα, τον φίλαθλο κοσμο.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτηματα της ομάδας που με το υπάρχων εμψυχο δυναμικό αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο τετοιο που θα οδηγήσει τον Αστέρα σε νέες επιτυχίες αντάξιες με την ιστορία της ομάδας.
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην πρώτη της ομαδας μας δινοντας μας δύναμη και ενεργειά βλέπωντας χαρούμενα πρόσωπα γεμάτα αισιοδοξια και ενθουσιασμό και δηλώνει πως θα κάνει οτι περνάει απο το χέρι του έτσι ώστε ο Αστέρας να λάμψει στα γήπεδα της Γ εθνικής.


  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου