Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Δρακάκης: το Υπουργείο αποκαλύπτει τα μικροπολιτικά παιγνίδια του δημάρχου Δελφών για το Λιμενικό Ταμείο Γαλαξειδίου...


 Αποτέλεσμα εικόνας για λιμενικο ταμειο φωκιδοσ

    Σχετικά με την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Δήμου Δελφών σε μια παράνομη προσπάθεια για την ίδρυση δύο λιμενικών ταμείων (δηλαδή την κατάτμιση του Λιμενικού φωκίδας σε Δημοτικό λιμενικό Γαλαξειδίου και Ιτέας) οι μάσκες έπεσαν η υποκρισία και η διγλωσία του Δημάρχου και των συνεργατών του κατέρρευσαν !!!

  Το υπουργείο εσωτερικών είναι καταπέλτης ! Εξετάζοντας τις γνωμοδοτήσεις 130 & 131 27/04/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε νέο έγγραφο Aρ. πρωτ 152666/6/2017 εναρμονισμένο σαφώς με την νομοθεσία . Απορρίπτει τις γνωμοδοτήσεις αυτές και καθιστά εκ νέουσαφές την δυνατότητα ίδρυσης ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο να εναρμονιστεί με την νομοθεσία και να γνωμοδοτήσει για ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙKΟ ΤΑΜΕΙΟNATOΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ .

Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο ……

Επίσης  θα ήθελα να επισημάνω ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με τοπικισμούς όπως πολλοίτεχνιέντωςπαρουσιάζουν  αλλά με την  εύρυθμη λειτουργία του Δήμου !!!

 Ο Δήμος από την αρχή της καλλικρατικής εποχής από το έτος 2011 αντί να αντικαταστήσει  το λιμενικό φωκίδαςιδρύοντας  το δημοτικό λιμενικό δήμου δελφών με έδρα την Ιτέα το οποίο ήταν και η διακηρυγμένη θέση του Δήμου Δελφών άρχισε να παίζει παιχνίδια μικροπολιτικής καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους ενισχύοντας τους τοπικισμούς με βασικό πρωταγωνιστή τον σημερινόΔήμαρχο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση από το2011

 Ολες οι αναβολές οι καθυστερήσεις οι παλινωδίες η διγλωσίατο μόνο που κατάφεραν είναι  
ΠΡΩΤΟΝ
 Ο Δήμος να γίνεται περίγελος στα Υπουργεία και φυσικά ανά την Ελλάδα αφού και ο πιο αδαής έχει αντιληφθεί πλέον τον λόγο επιμονής  της δημοτικής αρχής για ίδρυση δύο λιμενικών ταμείωνπου δεν είναι άλλος εκτός από μικροπολιτική, λαικισμό και ψηφοθηρία!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
 Στέρηση του δήμου τεράστιων οικονομικών πόρων λόγω λειτουργίας επιχειρήσεων στο παραλιακό μέτωπο  
ΤΡΙΤΟΝ 
Την τουριστική υποβάθμιση της περιοχής της Ιτέας αφού υπο της παρούσες συνθήκες επικρατεί πλήρης αναρχία . Ούτε η καθημερινότητα αντιμετωπίζεται ούτε έργα υποδομής υλοποιούνται .

Ο Δήμαρχος αντί να διοικήσεικαι να επιλύει προβλήματα βάσει του νόμουάγεται και φέρεται από τους πολιτικούς του φίλους προφανώς για την πολιτική του επιβίωση χαιδεύοντας αυτιά προσπαθώντας  να ικανοποιήσει  τοπικίστικα συμφέροντα. Αποτέλεσμα η πλήρης αποδιοργάνωση και κατάρρευση σε όλα τα επίπεδα!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ !!!

Εκείνο όμως που έχει μεγάλη  σημασία είναι ότι και η μειοψηφία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χρόνιο σύνδρομο της μικροπολιτικής οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίαςκαι μάλιστα οι ορμώμενοι  εξ Ιτέας δεν ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις των αφού επί της ουσίας δεν ενδιαφέρθηκαν για ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΙΙΤΕΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ για την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την ΙΤΈΑ .  Επί της ουσίας λειτούργησαν ως Δούρειοι Ιπποι. Για άλλους ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει μεγαλύτερη σημασία η καρέκλα (Αντιδήμαρχος  Ιτέας) και για άλλους οι ενδοπαραταξιακές ισορροπίες . Ετσι υπέστειλαν την σημαία της δίκαιης διεκδίκησης και έγιναν για άλλη μια φορά έρμαια νοοτροποιών και πρακτικών του παρελθόντος που τόσα δεινά έχουν συσσωρεύσει στον τόπο.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Απολλώνειο φώς – Καθαρή λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου