Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας...


Αποτέλεσμα εικόνας για 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας... εκδηλωση
    Μετά το εξαιρετικό κλείσιμο της σχολικής χρονιάς αισθανόμαστε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την ανάγκη να εκφράσουμε την χαρά και υπερηφάνεια που γέμισαν την καρδιά μας η υπέροχη γιορτή που μας πρόσφεραν τα παιδιά μας με την βοήθεια των δασκάλων τους,την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας.

   Το βράδυ της Τετάρτης οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας ένωσαν τα χέρια τους και αναβίωσαν την παράδοσή μας μέσα από τραγούδια, χορούς, βίντεο και αφηγήσεις κάνοντας ένα πέρασμα σε όλη την Ελλάδα: Μακεδονία, Θράκη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Πελοπόννησος, Ιόνια νησιά, Ήπειρος, Θεσσαλία και κατέληξαν στην Στερεά Ελλάδα.
 Όλη η Ελλάδα μια γιορτή! Το σχολείο μας πλημμύρισε με χρώματα, ήχους, γέλια και επευφημίες.
  
  Ραχοκοκαλιά της εκδήλωσης η ζωντανή ορχήστρα που συνόδεψε μουσικά τα παιδιά και έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στη βραδιά. Όταν το ταξίδι ολοκληρώθηκε, όλοι εμείς παιδιά, γονείς, συγγενείς και δάσκαλοι συνεχίσαμε το ταξίδι μας με γευστικά εδέσματα που πρόσφεραν οι γονείς των παιδιών, συνοδευόμενο από την ζωντανή ορχήστρα του Γιάννη Σούφρα.
   
   Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δασκάλους και τον διευθυντή του σχολείο κον Νικόλαο Φουσέκη που με τόσον κόπο οργάνωσαν την γιορτή αυτή που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα, μα τίποτα από επαγγελματικές εκδηλώσεις! 

  Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών για την πολύτιμη βοήθειά του να στηθεί η εξέδρα και τα λοιπά τεχνικά και ηλεκτρικά μέσα. Σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον καταπληκτικό μπουφέ που πρόσφεραν. 

  Με εδέσματα που ήταν όχι μόνο νόστιμα αλλά πάρα πολλά αλλά και πλούσια σε ποικιλία. Στο εστιατόριο «Αριστογεύσεις» ένα μεγάλο ευχαριστώ για το άψογο σέρβις του, που παρόλο των κόσμο αποπεράτωσε το σέρβις χωρίς να υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση. Ένα ευχαριστώ στο εστιατόριο «Ομφαλός», που μας πρόσφερε το νοστιμότατο παγωτό του και πλημμύρησε με χαρά τους μαθητές του σχολείου και τα αδελφάκια τους. 

  Και φυσικά ευχαριστούμε το Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο Άμφισσας που διέθεσε τις καρέκλες του και έτσι μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε την εξαιρετική μας παράσταση καθισμένοι. 

  Σας ευχαριστούμε όλους για την καλή συνεργασία που είχαμε και σας ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι. 

 Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου