Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Αρβελέρ απαντά στο δημοσίευμά μας για τις αιχμές σε Μπακογιάννη και Δήμαρχο Δελφών: "πρόκειται για παρεξήγηση που ασφαλώς οφείλεται σε έλλειψη χιούμορ"...!


 

 * Θα θέλαμε να σημειώσουμε στο όνομα των πολλών συνεντεύξεων και της σχέσης θαυμασμού και εκτίμησης όλα αυτά τα χρονια με την διεθνή προσωπικότητα που λέγεται Ελένη Γλύκαντζη - Αβελέρ πως θεωρούμε αυτονόητη την παρέμβασή της σε οιοδήποτε θέμα άπτεται των Δελφών... και όχι μόνον! αισθανόμαστε τυχεροί καταγράφοντας τις διπλωματικές και πολιτικές της παρεμβάσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και Ελληνικής διεκδίκησης που σε κάθε ευκαιρία γίνονται από την Πρόεδρο στο Ευπρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, του οποίου η συνέχεια της ακτινοβολίας οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στην προσωπικότητά της!
   
                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ, όταν πληροφορήθηκε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό, έντυπο και διαδικτυακό τοπικό τύπο, σχετικά με τα εγκαίνια της ΄Εκθεσης:«Δελφοί ,Εικαστικές Αντανακλάσεις», που την παρουσιάζουν αντίθετη με τις τοπικές αρχές (Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Δελφών), γέλασε με την παρεξήγηση που ασφαλώς οφείλεται σε έλλειψη χιούμορ. 

  Σημείωσε επιπροσθέτως ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις με την μητέρα αλλά και την γιαγιά του Περιφερειάρχη της επιτρέπουν κάθε φιλική παρατήρηση.

   Ως προς τον Δήμαρχο Δελφών η επιθυμία που εξέφρασε να γνωρίσει την σύζυγό του δείχνει την φιλία της ,πράγμα που απέδειξε, οργανώνοντας επιτροπή διεθνών προσωπικοτήτων για την στήριξη ανάδειξης των Δελφών ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. 

  Από το Γραφείο Τύπου 
του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών
 (Με την παράκληση να δημοσιευτεί)

5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ !!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΙΔΙΑ-ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ- ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω να πω ότι πρέπει να σταματήσουμε να κανιβαλλίζουμε τις προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς που στηρίζουν τον τόπο μας και να ασχοληθούμε λιγάκι με την συμμετοχή των "οικείων" σε αυτό! Εσύ τι έχεις να πεις για τις ευθύνες των "ημετέρων";

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ !!!
      ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ...
      ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ??)ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (2014 ΝΟΜΙΖΩ) !!!!!
      ..ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ...

      Διαγραφή
    3. Είχε πει πως ένας "από τις 5 οικογένειες που ρυθμίζουν τον Πλανήτη" αποκάλυψε ότι στα σχέδιά τους ήταν να μην υφίσταται ως κράτος η Ελλάδα μετά το 2013... πόσο μακρυά έπεσε, ε;

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ????
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!!!
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ..ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ !!!!

      Διαγραφή