Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Το διασημότερο κλασσικό μπαλέτο όλων των εποχών, στους Δελφούς! η Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι από το «Russian Ballet Theater»...!


 

   Η Λίμνη των Κύκνων από τα Russian Ballet Theater μετά από τις sold out παραστάσεις, το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η Λίμνη των Κύκνων του φημισμένου «Russian Ballet Theater», φιλοξενείται για λίγες παραστάσεις σε επιλεγμένα θέατρα της Ελλάδος, έρχεται την Πέμπτη 21 Ιουλίου - στους Δελφούς, στο Θέατρο Φρυνίχουτου ΕΠΚΕΔ...
 Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το βραβευμένο και διάσημο «Russian Ballet Theater», μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας. 
  Η Λίμνη των Κύκνων, η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, είναι το μπαλέτο, το οποίο διαχρονικά συναρπάζει και γοητεύει το κοινό (παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 4 Μαρτίου του 1877 στο θέατρο Μπολσόι και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει τον κόσμο). 
 Την ίδια στιγμή αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Παράλληλα, πρόκειται για ένα αυτόνομο μουσικό έργο μεγάλων ερμηνευτικών απαιτήσεων, με αγαπημένες μελωδίες που αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Το «Russian Ballet Theater», που διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση , ιδρύθηκε το 2000 και αμέσως καθιερώθηκε ως ένα διαρκώς εξελισσόμενο συγκρότημα χορού. Υιοθετώντας τις παραδόσεις της κληρονομιάς του κλασικού μπαλέτου, περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό του σχεδόν όλες τις παραστάσεις του χρυσού αιώνα του ρωσικού μπαλέτου όπως τα έργα «Λίμνη των κύκνων», «Η ωραία κοιμωμένη», «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Μπαγιαντέρα», «Δον Κιχώτης» κ.ά. Από την εποχή της ίδρυσής του, περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου: Γερμανία, ΗΠΑ, Ιταλία, Μάλτα, Καναδά, Μεξικό, Κίνα, Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία, Ισπανία, Πορτογαλία. Το συγκρότημα συνεργάζεται με επιφανείς καλλιτέχνες διαφόρων ομάδων, μεταξύ αυτών και των Θεάτρων Μπολσόι, Μαρίνσκι, Στανισλάβσκι. 
 Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 20 λεπτά με διάλειμμα. 
Τιμή εισ. 20 ευρώ.
Φοιτητικό/μαθητικό/ανέργων/πολυτέκνων/ΑΜΕΑ κ.α.: 15 ευρώ
Προπώληση: 
-Ξενώνας Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, τηλ. 22650 82353
-Περίπτερο Φουτσουτζόγλου, Δελφοί (απέναντι από ξενοδοχείο Βούζας), τηλ. 22650 82477
-Βιβλιοπωλείο "ΔΟΜΗ" Μεταμορφώσεως 10 Ιτέα, τηλ. 22650 32140
-Κατάστημα WIND ΣΑΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ Ν. Κορδώνη 5 – Άμφισσα, τηλ. 22650 79360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου