Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Θα είναι υποψήφια η Αφροδίτη με το συνενωμένο υπό τον Ρέππα ΠΑΣΟΚ; Συνεργασία ΑΝΕΛ-ΛΑΟΣ… με υποψήφιο από τη ΝΔ στην Φωκίδα;…          Φωτιά στα μπατζάκια τους έχουν πάρει στο ΠΑΣΟΚ με απέλπιδες προσπάθειες εισόδου στην Βουλή! 
  Εντείνονται οι υπόγειες και ανώγειες συναντήσεις προκειμένου να προκύψει ενιαίος κομματικός φορέας μετά την πολυδιάσπαση του κόμματος την τελευταία τριετία. 

  Είναι σαφές πως η Φώφη Γεννηματά προτάθηκε ως το σχετικά νέο και άφθαρτο πρόσωπο, με αναμφισβήτητο όνομα και ιστορική συνέχεια.
  Επίσης σαφής είναι η επιθυμία της οικογένειας να ηγηθεί του κόμματος ένας Παπανδρέου. 
  Πλην όμως οι … σκανδαλώδεις ενδείξεις των δημοσκοπήσεων υποχρεώνουν σε συνένωση τον πάλαι ποτέ ισχυρό κομματικό φορέα και μάλιστα υπό την «ανώδυνη» και συγκεραστική κατά πολλούς αρχηγία του Δημήτρη Ρέππα. 

    Αν και ο χρόνος είναι μικρός και γι αυτό πολύτιμος όμως, μία τέτοια εξέλιξη ενδεχομένως να άλλαζε και τον χάρτη υποψηφιοτήτων στην Φωκίδα. 
 Κατά την ταπεινή μας άποψη πάντως,  πού θα βρει το ΠΑΣΟΚ καλύτερη υποψηφιότητα από της πρώην βουλευτού Αφροδίτης Παπαθανάση; 

    Ένας άλλος κομματικός χώρος που επίσης βιώνει διαδικασίες συνένωσης είναι οι ΑΝΕΛ! 

    Έντονο το παρασκήνιο και οι συναντήσεις για συνεργασία με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. 

    Και εδώ μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν οι δύο κομματικοί φορείς… στην Φωκίδα, πατρίδα το Πάνου Καμμένου μπορεί να προκύψει ένα αξιόπιστο και σοβαρό ψηφοδέλτιο υπό τις συνθήκες. 

   Μάλιστα ακούγονται ήδη ονόματα και ένα καλό από τον χώρο της… Νέας Δημοκρατίας!
  Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου