Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φωκίδας: ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...


Πέμπτη 13/8/2105


    Όλοι στις συγκεντρώσεις ενάντια στην ψήφιση του 3ου Μνημονίου 

 Ο λαός λέει ΟΧΙ, δεν υπογράφει, θα ξηλώσει την πολιτική των μνημονίων 

                                                               Αθήνα,Σύνταγμα7.30μμ

                                                              Θεσσαλονίκη,Λ.Πύργος,7.30μμ


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του 3ου εξοντωτικού μνημονίου που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την υποστήριξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι. Τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα έρχονται να προστεθούν στα 5 χρόνια κοινωνικής λεηλασίας σε βάρος του λαού. Οι επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βουλιάζουν την κοινωνία στην εξαθλίωση και την απελπισία, όταν τράπεζες, εφοπλιστές και μεγάλο κεφάλαιο σε Ελλάδα και Ευρώπη αυγαταίνουν τα κέρδη τους. Στήριγμά τους και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής που είναι υπέρμαχοι του ευρώ γιατί συμφέρει στα αφεντικά τους και γιατί θέλουν το λαό σε απόγνωση.
Ολοκληρώνεται η χρεοκοπία της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ «ούτε ρήξη ούτε υποταγή» με τους δανειστές με αυτό το 3ο μνημόνιο και το ελεεινό ξεπούλημα του βροντερού ΟΧΙ του λαού, που με 61% αρνήθηκε την υποταγή σε ένα νέο μνημόνιο. Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι είναι του χεριού της να μεταλλάξει το περήφανο ΟΧΙ σε παράδοση άνευ όρων.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν του μαζικού αγώνα ενάντια στο μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ-τρόικας, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, το δημόσιο και φυσικό πλούτο, τις δημοκρατικές ελευθερίες, ενάντια στο καθεστώς επιτροπείας από τους δανειστές, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε στα μνημόνια, δηλαδή το χρέος, το ευρώ και την ΕΕ.
Με το εργατικό κίνημα, τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους συλλόγους, τις λαϊκές συνελεύσεις και πρωτοβουλίες, με κάθε σχήμα αντίστασης που ενώνει αγωνιστικά, θα ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής με τον οργανωμένο λαό πρωταγωνιστή. Εδώ θα κριθεί η μαχόμενη Αριστερά, κάθε αγωνιστική δύναμη στην κοινωνία. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η αντικαπιταλιστική, αντιΕΕ και ανατρεπτική Αριστερά θα είναι στην πρώτη γραμμή.


                                                    antarsyafokidas@gmail.com

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΓΉΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΚΕ. ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΥΨΗ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλα εσεις της ανταρσιας δεν εχετε το θεο σας,? ταλιμπαν της κακιας ωρας,τι εγινε δεν σας βγηκε οτσιριζα και εχουμε επανοδο?σας φτανουν τοσοι λαθρομεταναστες λαμογια η να φερουμε και αλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή