Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Από ειδικός σύμβουλος - Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Δελφών...

          Δημοσίευση 
στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 
(ΦΕΚ 29/τ.Γ/20-01-2015)



ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 


Περίληψη απόφασης 

    Με την αριθ.πρωτ. 33779/28-11-2014 απόφαση του Δημάρχου Δελφών, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, των άρθρων 58 και 280 του Ν.3852/2010 και της παρ.6 του άρθρου 58 του Ν.3966/2011, τροποποιείται η αριθμ. πρωτ. 26422/19-09-2014 απόφαση του Δημάρχου Δελφών σχετικά με τη διατήρηση της Αραβαντινού-Τζε Μαρία-Παγωνίτσα του Γερασίμου, πτυχιούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως Ειδικός Συνεργάτης για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του και διορθώνεται: από το εσφαλμένο: ως ειδικός σύμβουλος στο ορθό: ως Ειδικός Συνεργάτης (Βεβαίωση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών περί πρόβλεψης των σχετικών πιστώσεων για κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας: από 18-09-2014). 

   (Αριθμός βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου: 6012711029/03-12-2014).
 (Αριθμός Απόφασης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας: 10795/267860/07-01-2015).

 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ

11 σχόλια:

  1. Γεια σου Δήμαρχε που εντός ολίγων μηνών κατόρθωσες να ρίξεις και τους δύο προεκλογικούς σου μύθους: ότι είσαι ανεξάρτητος και ακκομάτιστος (σκεφτείτε την στήριξη στον Παπαθανασίου) και ότι είσαι αντι-φουσεκικός (την ανηψιά του βέβαια ήξερες να την διατηρήσεις ως μία από τους παχυλο-μισθωτούς ειδικούς συνεργάτες του Δήμου). Με τόσους ειδικούς συνεργάτες θα έπρεπε να ανοίξετε ινστιτουτο έρευνας εσείς βρε. Κωστοπαναγιώτου όλες οι ελπίδες μας επάνω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει καιρός.
    Όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις, υποχρεώσεις, οδηγίες και σημερινές παροτρύνσεις/ εντολές, γυαλίζουν στα μάτια του νέου Δήμαρχου Δελφών σαν πολύτιμες ακάλυπτες επιταγές προς τακτοποίηση.
    Υπάρχει θύμηση.
    Δήλωνε προεκλογικά...αθεράπευτα...ανεξάρτητος....
    Στο ελλάντα ντε σάλωνα, δεν είσαι , πάντα, ...ότι δηλώσεις.....
    Υπάρχει και ερώτημα.
    Άν οι βουλευτικές εκλογές είχαν προηγηθεί των δημοτικών εκλογών, θα είχαμε τα σημερινά αποτελέσματα;...μην απαντάτε , κερδίσατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το αυτο τον συνδιασμο και αυτον τον επικεφαλη ( που υπονοει ο 11¨44 ) μη νομιζεις οτι θα υπηρχαν καλυτερα αποτελεσματα .Αντιθετα με τον δυνατο , απο ολες τις αποψεις , συνδιασμο των βουλευτικων εκλογων το αποτελεσμα ηταν διαφορετικο. Δεν φτανουν μονο οι πολιτικες και οι συγκυριες αλλα και τα προσωπα παιζουν τον ρολο τους , γιαυτο ας προετοιμαστει απο τωρα σοβαρη κατασταση με αλλα προσωπα για την επομενη δημοτικη εκλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δεν ειδα και καμια σπουδαια στηριξη στο Παπαθανασιου. Και μου φαινεται λογικο αφου φτιαχνει το δικο του image!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλει να φτιάξει το δικό του image να αρχίσει να έρχεται στην Ιτέα που φημίζεται για τον ήλιο της και θα αποκτήσει τροπικό μαύρισμα

      Διαγραφή
  5. ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ....
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΟ ΣΑΛΩΝΩΝ.
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή δεν βολεύει στην περιφέρεια, ας την βολέψουν στην δημαρχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρεις κανείς το μισθό που παίρνει η ειδική συνεργάτιδα;
    Μπορεί κάποιος να το δει σε κάποια απόφαση; Διαύγεια; Στις ανακοινώσεις του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΣΘΟΣ 1.155 ΜΙΚΤΑ ΣΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝ 121,44 ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝ 263,12 ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 850 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή