Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πανικός με την αξιολόγηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας: "Η διοίκηση προχώρησε στην κατάπτυστη απόφαση"...τί θα κάνετε κύριε Δάρρα...;;;

   Η ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης και του ΔΝΤ ενάντια στους εργαζόμενους συνεχίζεται και κλιμακώνεται.Είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των εργαζομένων στο δημόσιο- να προχωρήσειστην εφαρμογή του νόμου 4250/14 με την κατεπείγουσα εντολή στις διοικήσεις για άμεσο επιμερισμό ποσοστώσεων. 

   Η διοίκηση του νοσοκομείου υλοποιώντας τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης προχώρησε στην κατάπτυστη απόφαση με αρ.πρωτ.647 για τον επιμερισμό ποσοστώσεων αξιολόγησης ανά κλίμακα βαθμολόγησης του Γ.Ν. Άμφισσας.
Αρνούμαστε την αξιολόγηση γιατί δεν αφορά τις ικανότητες μας, τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας.
Αρνούμαστε, γιατί εδώ και χρόνια είμαστε οι τελευταίοι στυλοβάτες ενός νοσοκομείου που οι κυβερνήσεις και οι εκτελώντες τις αποφάσεις τους υποβαθμίζουν συνεχώς. Δουλεύουμε εξαντλητικά ωράρια, λόγω μεγάλων ελλείψεων προσωπικού, με 2 και 3 νύχτες την εβδομάδα, πολλές φορές χωρίς ρεπό και άδειες, δεν ορίζουμε πια τις ζωές μας, τις καθορίζει ο εβδομαδιαίος γρίφος του προγράμματος.
Τελείωσαν οι αντοχές μας, δουλεύουμε πλέον στο κόκκινο, για εμάς και τους ασθενείς. Η πολιτεία δεν σέβεται κανέναν από τους δύο, διαφορετικά δεν θα προχωρούσε σε αξιολόγηση με ποσόστωση που οδηγεί σε διαθεσιμότητες, αλλά σε προσλήψεις προσωπικού και επιστροφή των αποσπασμένων.
Η διοίκηση προφορικά δεσμεύτηκε να μην προβεί άμεσα σε αξιολογήσεις. Με έγγραφό του το σωματείο ζητά από το Δ.Σ του Γ.Ν. Άμφισσας να αναστείλει την αξιολόγηση του προσωπικού έως την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε αντίθετη περίπτωση το σωματείο εργαζομένων θα προβεί σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και κατάληψη των Γραφείων Διοίκησης με σκοπό την παρεμπόδιση της αξιολόγησης.
Μετά την καθολική κατάθεση των φύλλων αξιολόγησης στο σωματείο εργαζομένων, ο αγώνας συνεχίζεται βάση των αποφάσεων που έχουμε πάρει:
- ΑΠΕΧΟΥΜΕ - ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από το καθήκον του αξιολογουμένου, του εισηγητή και του αξιολογητή.
- ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τα ατομικά φύλλα αλλά συνεχίζουμε μαζικά να τα παραδίνουμε στο σωματείο διατηρώντας την αξιοπρέπεια μας χωρίς να γινόμαστε επαίτες.
Το σωματείο εργαζομένων θα προβεί σε ενημέρωση όλων των αρμοδίων φορέων της Φωκίδας για να αναδείξει όλα τα προβλήματα του Γ.Ν. Άμφισσας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Χ. ΤΣΑΜΗΣ          ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ

13 σχόλια:

  1. Γκελεσταθη σε σωματειο? τι αλλο θα δουν τα ματια μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ." ΑΠΟ ΕΞ ΑΝΕΚΑΘΕΝ",ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΘΡΟΕΣ.ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ; ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΟΠΩΣ Π.Χ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΠΡΟΣ 4-5 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ 40 ΚΑΙ 50 ΑΣΘΕΝΩΝ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  4. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ." ΑΠΟ ΕΞ ΑΝΕΚΑΘΕΝ",ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΘΡΟΕΣ.ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ; ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΕ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΤΑΧΤΟΠΟΙΟΥΝ.ΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΙ ΕΡΓΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ Τ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιολόγηση τώρα για να ξέρουμε που πάνε τα λεφτά των ασφαλισμένων!Όποιος δεν κάνει σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΔΑΡΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να αξιολογιθητε ολοι και οσοι ειναι κυριοι σε ολα να μεινουν οι εργατοπατερες και τα λαμογια στα τσακιδια ΚΗΦΗΝΕΣ ρημαξατε τον τοπο αν εισαστε σωστοι εσεις μονοι σας θα ζητουσατε αξιολογηση πουθενα στον πλανητη δεν γινοντε αυτα τα μασκαραλικια που κανετε γελοιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ,ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.. !!!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!!
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ..ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ..ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή