Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Σωτήρης Σωτηρόπουλος για τις παραιτήσεις: η μηχανικός κατέθεσε δύο έγγραφα στον Δήμαρχο Δελφών, ο οποίος προφανώς την αγνόησε!!...

 


  Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης και των δύο! Μηχανικών από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών, τις οποίες ο Δήμος επεδίωκε επί δεκαετία τουλάχιστον, απευθυνθήκαμε στον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Δελφών κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο, ο οποίος επανειλημμένα έχει αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ζητήσαμε την άποψή του, δεδομένου ότι έχει αποδώσει την απώλεια μεγάλων και ουσιωδών έργων στον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας. 

  Μας απάντησε τα εξής: 

  - Δεν μου προξενεί καμία έκπληξη το συγκεκριμένο γεγονός. Η ανεπάρκεια πλέον του Δημάρχου να διοικήσει είναι γνωστή σε όλους. Ειλικρινά είναι άσχημη η εξέλιξη, για τα δύο νέα παιδιά. 

Σε ερώτησή μας, σχετικά με τους λόγους παραίτησης των δύο νέων παιδιών, όπου ο καθένας αντιλαμβάνεται και εκτιμά την δυσκολία της απόφασής τους, κυρίως όταν έχει αγωνιστεί και προσπαθήσει τόσο, μετά από σπουδές και διεκδικήσεις, ο κ. Σωτηρόπουλος μας είπε:  

 - Σχετικά με την μία παραίτηση, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, η κοπέλα ήθελε να μετακινηθεί, έκανε δύο έγγραφα, προσωπικά στον Δήμαρχο Δελφών, ο οποίος προφανώς την αγνόησε. 

 - Για το δεύτερο συμβάν δεν μπορώ να απαντήσω, είναι όμως λυπηρό το γεγονός ότι περιμέναμε τόσο καιρό αυτές τις προσλήψεις και τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παραίτηση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ νεοπροσληφθέντων μηχανικών!... 

 

 Τα ερωτηματικά πληθαίνουν μετά από αυτά τα στοιχεία!

 Φυσικά, οι απαντήσεις οφείλουν να προκύψουν από τον Δήμαρχο κ. Ταγκαλή και την προϊσταμένη κ. Χριστοδούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου