Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Η On Sale Rally Team στο επετειακό Ολυμπιακό Ράλλυ...

Η On Sale Rally Team στο επετειακό Ολυμπιακό Ράλλυ 

 


 

 H On Sale Rally Team μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει το αγωνιστικό της ταξίδι αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας και το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ το οποίο διεξάγεται το διήμερο 18 – 19 Μαΐου από το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).


Δηλώσεις

Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale ανέφερε: «Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Θήβα, ευελπιστούμε στο Ολυμπιακό Ράλλυ να βρεθούμε για μία ακόμη φορά ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα τα οποία θα παλέψουν για τη νίκη. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω πως αυτό θα φανεί και στις ειδικές διαδρομές του αγώνα».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης δήλωσε: «Ο αγώνας στον Πύργο θα είναι διαφορετικός καθώς το τερέν δεν είναι ίδιο με αυτό της Θήβας. Εμείς μετά το επιτυχημένο μας ντεμπούτο θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα συνδυαστεί με μία καλή εμφάνιση».

Ο Γιώργος Πολυζώης με τη σειρά του ανέφερε: «Η προσέγγιση μας και σε αυτόν τον αγώνα θα είναι η ίδια, θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε έξυπνα καθώς ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πληροφορίες: www.aolap.gr

Χρόνοι και αποτελέσματα: www.infomega.gr/live




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου