Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ιστορική απόφαση στην Δωρίδα!! Κοινή κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές Γιώργου Καπεντζώνη - Αναστάσιου Φλώρου!!...

Γιώργος Καπεντζώνης - Αναστάσιος Φλώρος 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινή Ανακοίνωση 

Ολοκληρώνοντας έναν ιδιαίτερα δημιουργικό κύκλο συζητήσεων, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Γεώργιος Καπεντζώνης και Αναστάσιος Φλώρος, δια του παρόντος ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Η απόφασή μας αυτή, βασίζεται σε κοινές προγραμματικές και αξιακές αρχές, με γνώμονα τη διασφάλιση της περαιτέρω προόδου της Δωρίδας.
Τόσο τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία από την Κεντρική Κυβέρνηση, όσο και τα ήδη ενταγμένα στο Ταμείο Ανάκαμψης, κρίσιμα για το μέλλον των Δήμου Δωρίδος μεγάλα έργα, απαιτούν εγγυήσεις για την αξιοποίηση και την έγκαιρη δημοπράτησή τους. Η ικανοποίηση της ανάγκης αυτής προϋποθέτει αιρετούς αφενός με διαχειριστική ικανότητα και αφετέρου με αυτοδιοικητική εμπειρία.
Ο Δήμαρχος Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης ευχαριστεί τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Αναστάσιο Φλώρο για την απόφασή του να συνεχίσει ενεργά και εποικοδομητικά να προσφέρει στον τόπο μας, σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για την ανάπτυξη και την προκοπή του.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αναστάσιος Φλώρος ευχαριστεί, από την πλευρά του, τον Δήμαρχο Γεώργιο Καπεντζώνη για τον γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο που οδήγησε στη διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας με απόλυτη προσήλωση στην ανάπτυξη της Δωρίδας μας και δηλώνει δυναμικά παρών με την υποψηφιότητά του στο συνδυασμό «Δωρίδα για Όλους».
Ενώνουμε δυνάμεις, ανανεωνόμαστε και στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι σε ανεδαφικές προτάσεις, στείρες αντεγκλήσεις και τοξικές αντιλήψεις.
Κυρίως όμως επιδιώκουμε την σύγκριση προσώπων, αξιών και προγραμμάτων.
Γι’ αυτό καλούμε και πάλι ανοιχτά τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου σε δημόσιο διάλογο, ώστε οι πολίτες της Δωρίδας να συγκρίνουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι για την εκπροσώπησή τους, έχοντας πλήρη ενημέρωση για τις ικανότητες και το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου.
Ο τόπος μας αξίζει ηγεσία που τη χαρακτηρίζουν η εμπειρία, η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, αρχές που ανέκαθεν και αδιαπραγμάτευτα καλλιεργούμε και υπηρετούμε στον συνδυασμό μας.
Όχι άλλες υπεκφυγές. Όλοι και όλα στο φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου