Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ...

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

 


  με την παρούσα επιστολή επιθυμώ τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, να εκφράσουμε από καρδιάς και δημοσίως τις πιο θερμές ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας της μητέρας μου με τον ΚΟΒΙΤ , η οποία ήταν σε μεγάλο κίνδυνο, όσο και με την δική μου εξακολουθούσα σοβαρή κατάσταση με τον ιό, διαπίστωσα την άψογη οργάνωση του Νοσοκομείου σας και έγινα αποδέκτης της ιδιαίτερα ανθρώπινης συμπεριφοράς και ευαισθησίας από Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, γεγονός για το οποίο σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

Η περιπέτειά μας στάθηκε αφορμή να διαπιστώσουμε την ποιότητα αυτών των ΑΝΘΡΩΠΩΝ οι οποίοι ευτυχώς στελεχώνουν και προσφέρουν το ιερό λειτούργημά τους ακούραστα,  με αγάπη και ανθρωπιά μέσα στο Νοσοκομείο Άμφισσας.  

  Ευχαριστώ τον σπουδαίο Ειδικευόμενο Ιατρό κ. Δημήτριο Κοντογιάννη. Μαζί του και οι αγροτικοί Ιατροί (εύχομαι να μπορούσα να γνωρίζω τα ονόματά τους).  Επίσης ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο, καθώς και το εξαιρετικό Νοσηλευτικό Προσωπικό ΤΕΠ και ΚΟΒΙΤΒΟΧ, ένα προς ένα υπό την Προισταμένη κ. Καλιακμάνη. Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τον κ. Κώστα Παλάτζα.

Τι θα μπορούσα να επισημάνω για τον Παθολόγο Ιατρό κ. Χρήστο Κακκανά και την επίσης Παθολόγο  Ιατρό κ. Νέλη Μπουρμπούλη!  Η προσφορά, το ήθος, ο επαγγελματισμός, η ανιδιοτέλειά τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, κυρίως δε την ακριβοθώρητη Πίστη στον Όρκο του Ιπποκράτη.

  Διαπίστωσα ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύουν ανιδιοτελώς υπερκεράζει τυχόν προβλήματα και ελλείψεις που παρουσιάζονται στην μονάδα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης  που διανύουμε.

Υπάρχει ένας Ιατρός που σηκώνει το βάρος των νοσηλειών και των ασθενών όχι μόνο στην δική μας Μονάδα, και δεν είναι άλλος από τον Πνευμονολόγο κ. Μουρίκη. Για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση, την υψηλή επιστημονική του επάρκεια και πλήρη ανταπόκριση στις δυσκολίες μου και κυρίως το ανθρώπινο ήθος και την ανιδιοτέλεια με την οποία προσέγγισε την περίπτωσή μου, τον ευχαριστώ δημόσια, ως ελάχιστη αναγνώριση  του υψηλού λειτουργήματός του. Αν υπάρχουν τέτοιοι υγιειονομικοί τότε είμαι αισιόδοξη για την υγεία στην περιοχή μας και την Ελλάδα.

 Κύριε Διοικητά,

 Παρακαλώ για την δημόσια αναγνώριση των εξεχόντων επιστημόνων και του Έμπειρου Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Άμφισσας.

 

Ειλικρινά ευγνώμων

Παναγιώτα Τσακίρη

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου