Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Προεκλογικές δράσεις ΚΚΕ Φωκίδας...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 


  Το Γραφείο Τύπου της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ ενημερώνει για τα εξής: 

  Την Παρασκευή 7/4/2023 στην Ερατεινή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την επερχόμενη εκλογική μάχη.  

  Μίλησε ο Χρήστος Τριανταφύλλου υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας με το ΚΚΕ. Ακόμη συμμετείχε  ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δωρίδας Γιώργος Καραχασάνης

 Ο Χρήστος Τριανταφύλλου ανέδειξε τα κύρια διλήμματα αυτών των εκλογών, τεκμηρίωσε ότι κριτήριο για την επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσει κάποιος δεν είναι το οργανωτικό μέγεθος που έχει, αλλά η ουσία της πολιτικής που εκφράζει και οι επιλογές του διαχρονικά. Σε αποστροφή της ομιλίας του έθεσε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι πολιτική επένδυση, δεν μετακινείται, δεν πωλείται, δεν μεταβιβάζεται, αλλά εξαργυρώνεται με μαχητικούς αγώνες υπέρ του λαού και της νεολαίας. Ολοκλήρωσε το μαχητικό κάλεσμα θέτοντας ξεκάθαρα ότι το ΚΚΕ δεν υπόσχεται ψεύτικα και ανέξοδα, αλλά λέει καθαρά ότι η αναμονή σωτήρων και η αποδοχή της πολιτικής της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε σε εγκλήματα όπως αυτό των Τεμπών και σε δραματική απώλεια εισοδήματος και δικαιωμάτων. Το σύνθημα «Μόνο ο λαός σώζει το λαό με ισχυρό ΚΚΕ» είναι ειλικρινές όπως έχει πάμπολλες φορές αποδειχτεί και αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει.

  Σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Γιώργος Καραχασάνης, ο οποίος ανέδειξε την σπουδαιότητα των επερχόμενων εκλογών σε συνάρτηση με αυτές της τοπικής διοίκησης που θα ακολουθήσουν και αποκάλυψε τον ρόλο της τοπικής διοίκησης ως το ‘μακρύ χέρι’ του κεντρικού κράτους στις τσέπες κάθε λαϊκού σπιτιού.

 

.... Την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς ο Αντώνης Αλεξός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου