Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


 

 Χαρά γέμισε το Εργατικό μας Κέντρο από τα χαμογελαστά παιδικά προσωπάκια κατά την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου! 

 Τα παιδάκια, διασκέδασαν με παραμύθια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολισμό ευχόδεντρου, χορό και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες! 

 Η Διοίκηση της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης με χαρά σκοπεύει να διευκολύνει όσο γίνεται, όποιον συνάδελφο και συναδέλφισσα θέλει να έρθει σε επαφή με το Σωματείο του, να συμμετέχει στις μαζικές διαδικασίες, διαμορφώνοντας ένα πιο φιλικό για τα παιδιά περιβάλλον μέσα στο κτίριο της Έδρας μας. 

 Βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων, όταν αυτές αφορούν τα παιδιά μας. 

Αγωνιζόμαστε, ώστε με ευθύνη του Κράτους:

Να υπάρχουν δομές δημιουργικής απασχόλησης και βρεφονηπιακοί σταθμοί εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά.

Να είναι όλα τα σχολικά κτίρια απολύτως ασφαλή, με εξασφαλισμένα μέσα και υποδομές και να μην αφήνονται αυτά στο έλεος των χορηγιών «φιλεύσπλαχνων» εταιριών. 

Να υπάρχει επαρκής αριθμός εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με ουσιαστική στήριξη του παιδαγωγικού έργου.

Να υπάρχουν επαρκείς δομές εκπαιδευτικής και συμβουλευτικής υποστήριξης.

 

Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των Συλλόγων Γονέων, των Εκπαιδευτικών που ουσιαστικά αφορούν όλα αυτά.

Γιατί αυτά, ενώ θα έπρεπε να αποτελούν αυτονόητα δικαιώματα για τα παιδιά μας, αφήνονται είτε στο φιλότιμο είτε στην ατομική ευθύνη, στις χορηγίες και στην εμπορευματοποίηση ή και στις προσευχές και στις υποσχέσεις για να μας έχουν στην αναμονή οι κυβερνώντες, οι επίδοξοι κυβερνώντες και οι πολιτικάντηδες.

Θεωρούμε ότι καμία αναμονή δεν πρέπει να δείξουμε και πλάι στον αγώνα για όλα τα καυτά προβλήματα των οικογενειών μας, το εισόδημα, την ακρίβεια, την λαϊκή κατοικία, να απαιτήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. 

 

 

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου