Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: καταγγελία για την κυβέρνηση! απαξίωσε την μεγαλύτερη βιομηχανική εταιρία της Ελλάδας... περιστατικό θερμοπληξίας σε εργαζόμενο!...

Προς απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΛΑΡΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΡΕΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, και την ειδική διαχείριση, για την απαξίωση στην οποία έχουν φέρει την μεγαλύτερη βιομηχανική εταιρία της Ελλάδας. 

 Καταγγέλλουμε επίσης και την τοπική διεύθυνση που δεν κάνει καμία προσπάθεια να προστατέψει τους εργαζόμενούς της, που δεν πιέζει για να αντικατασταθούν οι χαλασμένες μονάδες κλιματιστικών και σε ημέρες καύσωνα αναγκάζει τους εργαζόμενους να βγάλουν παραγωγή σε ένα σταματημένο εργοστάσιο.

  Εδώ και έναν χρόνο οι εκκλήσεις που γίνονται για να φτιαχτούν τα κλιματιστικά πέφτουν στο κενό, με συνέπεια στις 22/06/2021 και η θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς να έχουμε κάποιο περιστατικό θερμοπληξίας στο τμήμα των PELLETS στον χειριστή της απογευματινής φυλακής, με αποτέλεσμα να φύγει από την εργασία του και να χάσει και το μεροκάματό του. 

 Εδώ φαίνεται καθαρά η αδιαφορία τους προς το προσωπικό, δεν δίνουν λίγα χρήματα για καινούργια κλιματιστικά, εφόσον δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα υπάρχων όπως λένε, και πιέζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν σε συνθήκες θερμικής καταπόνησης που έχει αντίκτυπο στην υγεία τους. 

Μόνο μια λέξη μπορεί να ειπωθεί για όλη αυτή την κατάσταση, ντροπή για την κατάντια στην οποία έχουν φέρει την ναυαρχίδα της μεταλλουργίας..

 Απαιτούμε άμεσα την αντικατάσταση των κλιματιστικών όπου χρειάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου