Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Παρουσία της ΓΓ Παιδείας και του Διονύση Σαββόπουλου η ημερίδα του ΕΠΚΕΔ στο Aμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό...


  Πλημμύρισε από μαθητές το Aμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών 

  Μια ξεχωριστή ημερίδα, για τον
Επαγγελματικό Προσανατολισμό πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, για δεύτερη χρονιά, ο Σύλλογος Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

  Μια κατάμεστη αίθουσα από νέα παιδιά, μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής του νομού Φωκίδας και Βοιωτίας που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους διακεκριμένους ομιλητές Μαρία Ευθυμίου, Ισμήνη Κριάρη, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Πρετεντέρη, Κώστα Κανελλόπουλο, Γιώργο Νικολετάκη, Αμαλία Παπαϊωάννου-Μπούγα και Νάντια Τζουνάρα, να καταθέτουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. 

   Υπεύθυνος και Συντονιστής της Ημερίδας ο κ. Νίκος Α. Κούκης, Φιλόλογος-Ιστορικός, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου «Εσείς σήμερα είστε οι πρωταγωνιστές! Δουλειά, δουλειά, δουλειά! πιστέψτε στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε», είπε στα παιδιά, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα. Δήμητρα Κ. Φιλίππου. 

  Η κεντρική ομιλήτρια, Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ, κυρία Μαρία Ευθυμίου, έδωσε το μήνυμα «Θα τα καταφέρετε, όταν αγαπάτε αυτό που κάνετε! Ναι, θα τα καταφέρετε. Αγάπη για τη δουλειά, γιατί η εργασία είναι ιερή υπόθεση».

    «Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς», είπε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που έκλεισε την εκδήλωση τραγουδώντας, μαζί με τα παιδιά από το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας αγαπημένα τραγούδια και το κοινό να σιγοτραγουδά και να χειροκροτεί όρθιο με συγκίνηση.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κα. Αναστασία Γκίκα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Γιάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ.Γιώργος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών κ.Παναγιώτης Ταγκαλής και διευθυντές και καθηγητές γυμνασίων και λυκείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Φωκίδας. Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΦΩΚΙΔΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή