Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Διεξοδική συνάντηση Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φωκίδας με αυτοδιοικητικούς της Ιτέας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας, παρουσία των γιατρών......!!

           Η ενεργοποίηση των πολιτών είναι η μόνη εγγύηση για κάποια λύση.

    Σε μια ακόμη κίνηση με σκοπό να επανέλθει σε 24ωρη λειτουργία το ΚΥ Ιτέας προέβη η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και εκπροσώπους τοπικών συλλόγων.

        Η Πρωτοβουλία μετά από παρέμβαση που είχε στις 15/4/2015 στους τοπικούς εκπροσώπους της ΔΕ Ιτέας, σχετικά με την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Κέντρα Υγείας, καθώς και το Νοσοκομείο, αποφασίστηκε από κοινού, την επομένη 16/4/2015, να γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης από τους ίδιους τους εργαζόμενους γιατρούς, ώστε όλοι να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να αναζητηθούν οι πλέον κατάλληλες ενέργειες αντιμετώπισης του. 

    Πράγματι χθες Πέμπτη το βράδυ στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία του Αντιδημάρχου Ιτέας κ. Παναγιωτόπουλου, της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών κ. Πιλάλα, του Περιφερειακού συμβούλου Φωκίδος κ. Αγγελέτου, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιτέας κ. Γουώρθ και άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπων τοπικών συλλόγων, έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον γιατρό του Κ.Υ κ. Βασ. Γουβαλάρη. 

    Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, κατατέθηκαν πολύ συγκεκριμένες προτάσεις και δρομολογήθηκαν ενέργειες σε διάφορα επίπεδα οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν, έστω και οριακά, την λειτουργία του Κέντρου Υγείας συγχρόνως με καλλίτερη λειτουργία του νοσοκομείου.

    Η ενεργοποίηση των πολιτών και η συνεχής πίεση σε κάθε κατεύθυνση είναι η μόνη εγγύηση για κάποια λύση. 

   petrosdiver.blogspot

13 σχόλια:

  1. Aπο λογια και υπεροχες συναξεις χορτασαμε,ολοι σας ειστε υπευθηνοι, εσεις ειστε τοσα χρονια εδω,τα παντα φτιαχνετε και ολα αφτιαχτα ειναι,μην κοροιδευετε αλλο τους πολιτες,αφου κοπτεσθε για τον κοσμο τις ιτεας να παραιτηθητε εις ενδειξη διαμαρτυριας.για να σας δουμε τι αγωνες κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετση μαζευτικαν ολη η προυχοντες εκι να λυσουν το προβλιμα η χοντρη ο ψιλος η μοντελα κτλ ν..........α! ρε ντοματα που σας χρειαζετε αλλα που 8α παι 8α τιν φατε! εσι μωρε απο τριτεα σε ειχα σοβαρο τι ει8ελες εκει εκτος αν 8ελις να γινις κατι ακομα αλλα εισαι απο φτωχο τζακι δεν κολας εκει

      Διαγραφή
  2. Προς ανώνυμο 1:02 μ.μ εάν έχεις καλύτερη λύση είναι απορίας άξιο γιατί δεν ήσουν εκεί να την προτείνεις και εφόσον βέβαια θεωρείς τον εαυτό σου τόσο ικανό. Γιατί από ότι βλέπω χρόνο βρήκες να κάνεις κριτική.Δεν λύνονται έτσι φίλε τα προβλήματα ο τόπος χρειαζετε ενεργούς πολίτες.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το εαυτό σου δεν τον βάζεις μέσα στους υπεύθυνους,ξέρεις και η μη συμμετοχή στα προβλήματα ενός τόπου θεωρείτε τεράστια κοροϊδία πρώτα από όλα στον ίδιο σου τον εαυτό στην οικογένειά σου και κατά συνέπεια στους συμπολίτες σου. Σκέψου λοιπόν πολύ καλά την επόμενη φορά που θα αφιερώσεις χρόνο για να γράψεις μια κριτική.
    Όσο αναφορά εσένα σχολιαστή 4:44 δεν χρειάζεσαι απάντηση φιλική και καλοπροαίρετη συμβουλή, κοιτά καλά μέσα σου και ξαναδιάβασε το σχόλιό σου. Δεν βλέπεις ότι περιγράφεις τον εαυτό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ !

      Διαγραφή
    2. ειναι προφανες πως οποιος θιγεται και εχει "θεσμικο ρολο", εντος ή εκτος υπηρεσιας, δικαιολογει την επιθετικοτητα και μανια προς τους αλλους για να προβαλλει λανθανοντα μηνυματα προς τριτους και να δημιουργησει εντυπωσεις εν καιρω "πολεμου". μονο που οι μασκες επεσαν και πισω απο τους θεατρινισμους αποκαλυφθηκαν οι ηθοποιοι.αντε και στην Επιδαυρο!

      Διαγραφή
  3. akousa pws o kyrios iatros tis synantisis dilwse gia mia akomi fora pws tha paraitithei.ayto giati to kanei arage; gia na ton parakalame oi polites tis iteas mi mas to kaneis ayto; mallon mperdeftike kai apo dimosios ypallilos nomise oti tha tou aponimoun to xryso vatomouro iatrou gia tis endelexeis ypiresies tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ??? ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ανωνυμο 2.23 μμ Ανοιξε τα ματια σου και κοιτα καλα τι γραφω,απο τετοιες απαντησεις ειμαστε χορτασμενοι,οι κυριοι και οι κυριες που εχουν τις θεσεις να κοψουν το λαιμο τους , και να λυσουν τα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο μελη του Σωματειου εχουν κανει αιτηση για Διοικητης του νοσοκομειου Αμφισσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lete xanalete kai vriskosaste kai xanavriskosaste apotelesma miden klisto to kento ygeias klisti h pa8ologia apotelesma miden otan asxoloyntai ta midenika apotelesma miden 8a moy pis giati ore den asxolise esi em piga kapote na asxoli8o kai legan poy pas re anorfografe! emis xeroyme or8ografia! oxoooooo esi o anor8ografos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι εξεθρεψαν ειδη ¨¨μαναβικης ¨¨και ειναι πολλοι αυτοι ας γευτουν αυτα τα προιοντα ¨ραδικια-μπροκολα-αγγουρια-καροτα ¨και στην διοικηση , αν δεν παει ο οτετζης (πρωην) ή ο γιατρος που κλειδωσε φευγοντας εκτος αν υπεισχυσει το ¨τσαμικο¨ και μαλιστα το ¨Λιδωρικιωτικο¨. Παντως οτι και να προτιμηθει να ξερει καλο μπανιο γιατι θα χρειαστει να κολυμπησει οχι στη μαρινα οπως προτεινει καποιος αλλος αλλα στα σκ.......α.Η επιγνωση των δυνατοτητων και των προσοντων καθως και μεχρι που μπορει να φτασει ο καθενας ειναι μεγαλο πραγμα και χαρα σε οποιον την διαθετει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΑΠΟ ΙΤΕΑ .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και στο μαναβικο ποτε θα πηγαινει; θα προσλαβουνε αλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή