Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα Κώστα Παπαθανασίου...




ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 Άμφισσα, 26/01/2015




    Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας, όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις πρόσφατες Βουλευτικές Εκλογές. 

   Οφείλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Φωκίδας που υποστήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Κεντροδεξιάς Παράταξης. 

   Προσπάθησα καθ όλη τη διάρκεια της Προεκλογικής Περιόδου , κόντρα στο ρεύμα των καιρών, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, να εξηγήσω στους συμπολίτες μου την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για το μέλλον του τόπου.

    Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους. 
  Συγχαίρω για την εκλογή του το νέο Βουλευτή Φωκίδος κ. Κωστοπαναγιώτου και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, σε ένα Νομό με πολλά συσσωρευμένα προβλήματα.

    Όσον αφορά εμένα προσωπικά, παραμένω πιστός στις ιδέες της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και την διεκδίκηση αυτών που μας αξίζουν. 


    Με φιλικούς χαιρετισμούς

 Κώστας Παπαθανασίου

14 σχόλια:

  1. Εγω θα σου δώσω συγχαρητήρια, γιατί οι δικοί σου ψήφοι ήταν όλοι, μα όλοι προσωπικοί ψήφοι ΚΩΣΤΑ, από ανθρώπους που εκτιμούν, Κίνας μην ανήκουν οι περισσότεροι στη νέα δημοκρατία. Αυτο ειναι άθλος και σε τιμά διπλά.Τα παλαιά αποκόμματα και οι υπόγειοι κομματάρχες, νέοι και παλαιοί, σε φοβούνται και πάντα θα σε φοβούνται. αυτός ο τόπος είχε πάντα αυτούς που του άξιζαν, για αυτο και έχει μείνει στο μεσαίωνα. Άλλωστε ουδείς προφήτης στον τόπο του. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα σου δώσω συγχαρητήρια, γιατί οι δικοί σου ψήφοι ήταν όλοι, μα όλοι προσωπικοί ψήφοι ΚΩΣΤΑ, από ανθρώπους που εκτιμούν, Κίνας μην ανήκουν οι περισσότεροι στη νέα δημοκρατία. Αυτο ειναι άθλος και σε τιμά διπλά.Τα παλαιά αποκόμματα και οι υπόγειοι κομματάρχες, νέοι και παλαιοί, σε φοβούνται και πάντα θα σε φοβούνται. αυτός ο τόπος είχε πάντα αυτούς που του άξιζαν, για αυτο και έχει μείνει στο μεσαίωνα. Άλλωστε ουδείς προφήτης στον τόπο του. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ντόμπρος άνθρωπος και καθαρός.. Ίσως θέλουν κάποιοι την Φωκίδα μας υποβαθμισμένη.. Συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..ήσουν ΚΥΡΙΟΣ. σε όλη την την προεκλογική σου παρουσία.
    Σ´αυτό προηγείσαι σταθερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Κίρρα είδα πήρε .....πολλούς ψήφους όπως του είχε τάξει το δίδυμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο ο Αλεξανδρής μπορεί να πάρει την εδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ,ειναι ο Αλεξανδρης ; Αλεξοπτιστής ; Ποιους αγώνες έχει κάνει ;

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΤΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΣΑ.(Το ίδιο ισχύει και για το σημερινό πασοκ)
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα έπεσες πάλι θύμα των σωτήρων της Φωκίδας, αυτών που έφθασαν τη Φωκίδα στο μαύρο της χάλι.
    Ευτυχώς ο Λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε την αγία οικογένεια των Ανδρεολακεογκελεσταθοφουσεκέων και των άλλων ταλέντων της φαυλοκρατίας μακριά απο τη Φωκίδα για να ξεβρωμίσει πολιτικά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΕΟΙ ΦΟΥΣΕΚΕΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΟΙ ΜΑΝΔΡΕΑΚΕΟΙ ΚΑΛΤΣΕΟΙ ΜΑΝΑΝΕΟΙ ΜΑΝΤΖΩΡΕΟΙ ΤΑΓΚΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΚΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΕΟΙ ΦΟΥΣΕΚΕΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΟΙ ΜΑΝΔΡΕΑΚΕΟΙ ΚΑΛΤΣΕΟΙ ΜΑΝΑΝΕΟΙ ΜΑΝΤΖΩΡΕΟΙ ΤΑΓΚΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΚΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΠΑΠ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙ ΘΥΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή