Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας...συνεστίαση στην Αθήνα με όμορφες αναμνήσεις και...σχόλια για το ΚΙΔΗΣΟ...



   Μια ιδιαίτερη βραδιά στην Αθήνα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας 

 
  
    Μια ωραία πολιτική βραδιά πραγματοποίησαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, 
σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, με προσκαλεσμένους τους υποψήφιους βουλευτές στο Νομό.

  Παραβρέθηκαν οι δύο υποψήφιοι Γιώτα Γαζή και Χρήστος Τσιλίκης ενώ ο τρίτος υποψήφιος Λεωνίδας Καραμπάρμπας, λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων
 ήταν εκτός Αθήνας, στη Φωκίδα.




    Η βραδιά ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη και συγκινησιακή γιατί όπως όλοι ομολόγησαν βρέθηκαν εκεί δεκάδες στελέχη που είχαν ξεκινήσει μαζί την πορεία του ΠΑΣΟΚ από το 1974. 

   Πολλοί πήραν τον λόγο και μίλησαν για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης στη Φωκίδα, τους ωραίους αγώνες για τη δημοκρατία που δόθηκαν, μέσα από πολλές δυσκολίες και πολιτικές αντιξοότητες. 

   Κοινή αναφορά όλων ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διασπάται και ούτε τεμαχίζεται, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου και δήλωσαν για άλλη μια φορά την πίστη τους και την θέληση στο κοινό αγώνα για τη δημοκρατία και την Ελλάδα της προκοπής και της ανάπτυξης. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γιατί είμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΣΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία της ωραίας αυτής συγκέντρωσης. 

    Σκληρές ήταν οι κουβέντες από πολλούς για τις διασπαστικές στάσεις πρώην συντρόφων τους, που τους έχει στεναχωρήσει, γιατί ποτέ ο τόπος δεν βγήκε ωφελημένος όταν η δημοκρατική παράταξη τεμαχίζεται και διασπάται όπως περίτρανα έχει δείξει η ιστορία. 

      Πεποίθηση όλων όσων πήραν τον λόγο ήταν, ότι πάλι το ΠΑΣΟΚ ως μεγάλη ιστορική δημοκρατική παράταξη, θα λειτουργήσει ως εγγυητής της ευρύτερης συνεργασίας αλλά και της αναγκαίας εθνικής στρατηγικής της χώρας, για δημοκρατία και ανάπτυξη. 


   Με συγκίνηση αλλά και πίστη στον αγώνα που δίνεται από όλους τους δημοκράτες της Φωκίδας για άλλη μια φορά, μίλησαν με σύντομο χαιρετισμό τους οι δύο υποψήφιοι Γιώτα Γαζή και Χρήστος Τσιλίκης, που ευχαρίστησαν πολλές φορές τους παλιούς καλούς φίλους και συντρόφους για την ωραία αυτή πρωτοβουλία. 

   Μεταξύ των δεκάδων που παραβρέθηκαν έχοντας πάρει την ωραία αυτή πρωτοβουλία ήταν και οι Άρης Σισσούρας, Μένιος Λαγιανδρέου, Τάκης Μανανάς, Γιάννης Τρίγκας, Αλέξης Αθανασόπουλος, Κώστας Αντωνόπουλος, Γιώτα Τσακατούρα, Περικλής Λουκόπουλος, Πάνος Σταμάτης, Γιώργος Γκόλφης, Σίδερης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Πενταγιώτης, Λαλάς Γιώργος, Βώτας Γιώργος, Αναστασόπουλος Βασίλης ,οι καθηγητές Πανεπιστημίου Στέλλα Πριοβόλου, Παναγιώτης Τσίρης, Νίκος Παπαναστασίου και Αναστάσιος Σακαρέλλος και άλλοι. 


   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

9 σχόλια:

  1. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ! ΝΙΑΤΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΠΑΝΕ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΜΠΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωτα κανε τη ριζα στο πιο σαντρε .Κρατα ψηλά την ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει καποιος απο τα παραπανω ¨¨στελεχ稨 που δεν ηταν κρατικοδιαιτος ; Ας μας το πει να ξερουμε , γιατι οι περισσοτεροι ειναι παντελως αγνωστοι σε μας τους ταλαιπωρους ιθαγενεις της Φωκιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τους παραπανω θα πας στις εκλογες Γιωτα ; Αμφιβαλλω αν θα ερθει κανεις απο αυτους να σε ψηφισει . Αντε και το επομενο βημα στο γηροκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη κοροϊδεύετε βρε τους μπαρμπαδες , νομιζουν ότι θα ανοιξει η πορτα κ θα μπει στην αιθουσα ο αντρεας ο χαρισματικος ηγέτης. χαχαχα σεβασμος . τι να κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΄40 ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που είσθε η...νεολαία του απο κόμματος με τις μπεμπέκες που ψοφάνε για δράση και νέες περιπέτειες, τώρα που αποφασίσατε να κρατήσετε γερά την ευθύνη, οι σύντροφοί σας με τα μέχρι σήμερα φαγοπότια τους δεν έχουν αφήσει ούτε κοκκολάκι για να γλύψετε, βολεφτείτε όπως όπως....
    Βλέπεις κλείσατε και το γηροκομείο της Άμφισσας και που θα σας πάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ακους κανένα Γιωτάκι /το κλασόν είναι το σλιμ γουέστ που ρουφάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή