Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για την Φωκίδα...αύριο της ΝΔ, έντονες διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την τριάδα απέναντι στην Αφροδίτη!

   Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της 25ης Ιανουαρίου της ΧΑ σε όλη την ελληνική επικράτεια,  "στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν τα ψηφοδέλτια της νίκης" αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.


Για την ΦΩΚΙΔΑ:


 Κοπανάκη Βασιλική Επιχειρηματίας 
 Κρίκος Σταύρος Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.
Πρίπορας Ηλίας Ελεύθερος επαγγελματίας 


    Στο μεταξύ βαθύς σκεπτικισμός επικρατεί στη ΝΔ μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύει ευθέως στην μονοεδρική περιφέρεια της Φωκίδας. 
  Μετά τις άκαρπες έντονες πιέσεις στον πρώην υπουργό Γιάννη Μπούγα, έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει στην Δωρίδα να υπάρξει διεκδικητική παρουσία... και από τις διαθέσιμες υποψηφιότητες μόνο ο Γιάννης Λυμπέρης μπορεί να κάνει την ανατροπή στο ήδη φυγόκεντρο κλίμα...

    Άλλωστε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, Αφροδίτη Παπαθανάση, έχει ισχυρό έρεισμα στην Δωρίδα, έλκοντας την καταγωγή από την περιοχή. 
  Η κάθοδος της Αφροδίτης ωστόσο δεν επηρρεάζει μόνο τους συσχετισμούς της ΝΔ στην Δωρίδα, αφού στην Άμφισσα η κοινωνική της διείσδυση ταυτίζεται με τους κύκλους  τόσο της Γιώτας Κασούτσα, όσο κυρίως του επίσημου ΠΑΣΟΚ...

 Μετά την άρνηση της Γαζή στις πιέσεις του Βενιζέλου -λόγω οικογενειακών προβλημάτων- η ίδια ως επικεφαλής και συντονίστρια του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα, επεξεργάζεται τις δυνατότητες της καλύτερης στελέχωσης του ψηφοδελτίου, απέναντι στην Αφροδίτη Παπαθανάση... μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται σε ό,τι αφορά την Άμφισσα είναι ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας και πρώην Αντιδήμαρχος Άμφισσας Κωστάκης Δασκαλόπουλος  και ο πρώην Ειδικός Σύμβουλος της Γαζή στην Αντιπεριφέρεια Χρήστος Τσαμαντάνης ...

 Το μείζον θέμα εδώ είναι πως το ΠΑΣΟΚ είναι ταυτισμένο με την πρώην βουλευτή Φωκίδας Αφροδίτη Παπαθανάση και όπως μας έλεγε γνωστός πολιτικός φίλος "εμείς την Αφροδίτη ξέρουμε σαν ΠΑΣΟΚ! πώς γίναμε έτσι;"...!

15 σχόλια:

  1. ...ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Γιωτα τραβα σπιτι σου να κοιταξεις τα εγγονακια σου, οπου ανακατευτικες μανταρα τα εκανες απο κατι τετοιους σαν εσενα πηγε απατο το ΠΑΣΟΚ και τωρα θελεις να παρεις στον λαιμο σου 2 νεα παιδια μονο και μονο για να ευχαριστησεις τον προεδρο σου αυτον που διελυσε το ΠΑΣΟΚ. Τελος το σοσιαλιστικο κινημα για σενα ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΧΑΛΙΟΡΗ...............ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη βιαζεστε τοσο. δεν ειναι τοσο χαζοι στη Συγγρού να χασουν την εδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντονες πιέσεις στον κ.Μπουγα ;;;!!! Χα , χα , χα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβάλλετε για την εγκυρότητα της πληροφορίας ή δεν εμπιστεύεστε την εμπειρία στις εκλογικές διαδικασίες της Ν.Δ.; Όπως και να το κάνουμε τόσες 10ετίες κυβερνούν...κάτι θα βλέπουν!

      Διαγραφή
  6. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΩΤΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι ασχολειστε με τα κομματα που ευθυνονται για την καταστροφη της χωρας;;;;
    Οση ακτινοβολια και να τους ριξουν ο καρκινος μεσα τους εχει προχωρησει τοσο πολυ, που συντομα θα ειναι παρελθον, οπως και τα στελεχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΤΑ ?? ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΦΩΤΙΑ...
    ΤΣΕΤΣΟ, ΧΛΕΜΠΟ, ΔΑΣΚΑΛΟ !!!!
    ΡΙΞΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ειπες τωρα φιλε μου!!!!!! με ενθουσιασες...........!!!!!!!!!!!!!!! νοιωθω σα να πολεμαω στα ελληνοβουλγαρικα συνορα και με φουσκωμενο στηθος τραγουδαω υπερηφανα τα χιτ της γιουροβιζιον!!!!!!!!! ναι δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΒΟΓΓΑΓΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην φωκιδα ψηφιζουμε Χ.Α.ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή