Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Φωκίδα: Την μεγάλη ευθύνη για την απώλεια της βουλευτικής έδρας φέρει ο εν ενεργεία βουλευτής…

 

 Για πρώτη φορά η Φωκίδα...ρόδισε! 
 Υστερίες 
στη Νέα Δημοκρατία...

  
                                                                         Εφημερίς ΦΩΚΙΣ 



    Με απόλυτο νικητή τον καθηγητή χειρουργό Ηλία Κωστοπαναγιώτου η Φωκίδα για πρώτη φορά στα χρονικά...ρόδισε! 
 Αριστερή κυβέρνηση και αριστερή μονοεδρικότητα πρώτη φορά βιώνει το κάστρο της ΝΔ. 

  Φυσικά, οι εκλογείς δεν είναι ούτε αριστεροί στην πλειοψηφία τους, ούτε θέλουν να γίνουν - απλά ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου με μόνο σύμμαχο τον εαυτό του, απλούς, ταπεινόφρων και ελπιδοφόρος λόγω προσφοράς, είχε απέναντί του το έγκλημα που συνετελέσθη τα πέντε τελευταία χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού με τη φτωχοποίησή του, εις βάρος της πατρίδας με τον τεμαχισμό της και το ξεπούλημά της στους κάθε λογής επιτήδειους... "προστάτες και... επενδυτές", με το μέγεθος, την έκταση και τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος να μην μπορούν να αποτιμηθούν ακόμα σ' όλη τους την έκταση. Αυτό θα γίνει σ' ένα βάθος χρόνου.

     Όμως η τιμωρία, η πρώτη τιμωρία, αυτών που ενεργούσαν υποτίθεται στο όνομα του Φωκικού λαού, ήρθε απροκάλυπτα. Κυρίως γι αυτούς τους ανθρώπους που με τις πράξεις τους έχουν αποδείξει ότι πάνω απ' όλα τους ενδιαφέρει η εξουσία, όποιο κι αν είναι το τίμημα…ψηφίζοντας ναι σε όλα τα παραπάνω. 

  Το ερώτημα βέβαια που μπορεί να τεθεί αυτή τη στιγμή είναι: Για ένα τόσο μεγάλο έγκλημα είναι αρκετή μια τόσο μικρή τιμωρία;…
    Όταν λοιπόν υπό τέτοιες συνθήκες προκύπτουν αστείες θριαμβολογίες, η ήττα γίνεται βαρύτερη…Βλέπετε, τα ύψη κατά κανόνα πολύ ζαλίζουν!

    Ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος, Αμφισσεύς και αμετανόητος Νεοδημοκράτης, μας έλεγε: «βρεθήκαμε τελικά κατά 4% πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ! Ε, λοιπόν αν αυτό κάποιοι το θεωρούν επιτυχία εύχομαι να είναι και η τελευταία επιτυχία της ΝΔ στην Φωκίδα, γιατί στην αντίθετη περίπτωση δεν θα βγάλουμε ποτέ πια νεοδημοκράτη βουλευτή! Απορώ με κάποιους που υποτιμούν τόσο απροκάλυπτα τη νοημοσύνη μας κάνοντας δήθεν τους θριαμβολόγους αναλυτές, μη ζητώντας τελικά συγγνώμη για την ευθύνη που τους αναλογεί»... 

    Παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που έγινε από τους «φίλους» και τους «θεσμικούς», η ΝΔ έχασε την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ για οκτακόσιες περίπου ψήφους διαφορά ήττας! Αυτό κι αν είναι κατόρθωμα! 

   Την μεγάλη ευθύνη για την απώλεια της βουλευτικής έδρας φέρει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ο εν ενεργεία βουλευτής που διαθέτει την συντριπτική πλειοψηφία στους κομματικούς μηχανισμούς της Νέας Δημοκρατίας, στην ΝΟΔΕ, καταλαμβάνοντας θέσεις κλειδιά σε Δήμους, επιμελητήρια και οργανισμούς, αλλά και την παράδοση που ήθελε την Φωκίδα να μην έχει εκλέξει ποτέ υποψήφιο της αριστεράς… 

   Ειδικά όταν είχε κάνει το παν για να κερδίσει την έδρα, ξεκινώντας, ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο εδώ και τουλάχιστον ενάμισυ χρόνο με προεκλογικές εμφανίσεις και καταχωρήσεις στον τύπο, με ακατάπαυστα δελτία τύπου σε όλα τα μέσα διαφημίζοντας τις… επιτυχίες στα υπουργεία με φωτο, προκαλώντας, εγκλωβίζοντας και αντιδρώντας σε κάθε ενέργεια των συνυποψηφίων, αδιαφορώντας αν ήταν για το καλό του τόπου. 

     Πολλοί πίστεψαν ότι η κόντρα αυτή θα έκανε κακό στη Νέα Δημοκρατία και μάλλον είχαν δίκιο. Όμως το θέμα είναι ότι οι Φωκείς βομβαρδίστηκαν εδώ και καιρό με προεκλογικό υλικό διαφημιστικού τύπου σε όλα σχεδόν τα τοπικά μέσα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας ακόμη και αν ήξεραν ότι μέσα στο κόμμα είχαν βγει τα μαχαίρια. 
 Φαίνεται πάντως ότι δεν «τσίμπησαν». 

    Τα όσα ακούστηκαν για την υποψηφιότητα της Δωρίδος σκοντάφτουν σε δύο ουσιαστικές ενστάσεις: η πρώτη είναι ότι ερωτάται ΠΡΩΤΟΣ και ΜΟΝΟΣ ο βουλευτής και αποφασίζει για τους συνυποψηφίους του οπότε και υπήρχε ένας νέος άνθρωπος που δεν απειλούσε την διείσδυση του βουλευτή και η δεύτερη, πως υπήρχε ένας συνυποψήφιος που έφερε περισσότερες από 2.500 ψήφους!
    Τι άλλο καλύτερο μπορούσε να έχει ένας επικεφαλής ψηφοδελτίου σε μια παραδοσιακά γαλάζια μονοεδρική;; 

   ... και κατά δεύτερον, η Δωρίδα έδωσε την πρωτιά στη ΝΔ…εκεί που καταβαραθρώθηκε ήταν ο Δήμος Δελφών και μάλιστα η ιδιαιτέρα πατρίδα του βουλευτή…πράγμα πολύ περίεργο, γιατί η δύναμη του κόμματος στις δημοτικές εκλογές, εκπροσωπούμενο από τον εκλεκτό και προσκείμενο κ. Ταγκαλή έδωσε διαφορά την πρώτη Κυριακή 10 μονάδες… που πήγε αυτό το ποσοστό που καταγράφηκε πριν ελάχιστους μήνες; 

      Η ΝΔ δεν έχασε την Φωκίδα επειδή σάρωσε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Έχασε γιατί υπήρχε ανικανότητα διαχείρισης στα απλά πράγματα και γιατί δεν σεβάστηκε αυτούς που βοήθησαν να εκλεγεί το 2012.

    Έχασε παταγωδώς προφανώς για ανύπαρκτο έργο, από δυσαρέσκεια και έλλειψη εμπιστοσύνης…και ξενίζει το γεγονός ότι παρόλα αυτά συνεχίζει να μιλά ως να είναι ακόμη προεκλογική περίοδος. 

   Προφανώς η αλαζονεία δεν έχει όριο… 


    Γι αυτό χρειάζεται ο γιατρός!

     Καλή επιτυχία στο έργο σου Ηλία Κωστοπαναγιώτου! 




    *Υστερόγραφο: Οι αμετανόητοι νεοδημοκράτες δεν πρέπει να ανησυχούν για την διαφαινόμενη ομοιογενή προς το ΠΑΣΟΚ κατάσταση της πολυδιάσπασης…έρχεται υποψήφιος με τον Καμμένο ο κ. Νικόλαος Δημ. Φουσέκης στις επόμενες εκλογές…δεν δικαιώθηκε πολιτικά…;; 

   Αυτό προς συμμόρφωσιν των νικητήριων τάξεων και των εν αναμονή καραδοκούντων κάποια συμπαντική εξέλιξη στις…ρόδινες ανταύγειες του λυκόφωτος…δεν αλλάζει η βαφή, πιά!

124 σχόλια:

  1. Για ξυπνήστε λίγο και δείτε τα αποτελέσματα.Συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τον πρώτο του ΣΥΡΙΖΑ..Μας χάλασε κάποιους αλλά είναι η αλήθεια..... κ.Παπαθανασίου καληνύχτα από τη Φωκίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε κοπελια, αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων?

      Διαγραφή
    2. Ξανά στον Ανάγνο για μαθηματικά31 Ιανουαρίου 2015 στις 2:52 μ.μ.

      3:34
      Δεν συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τον πρώτο του ΣΥΡΙΖΑ. Πήρε τους περισσότερους σταυρούς από τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περισσότερες ψήφους.

      Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

      Διαγραφή
  2. Καλη αναλυση. Δυσκολο να διαφωνησει καποιος. Να προσθεσω ακομη, το γεγονος οτι, βουλευτης με ανυπαρκτο εργο να παιρνει τοσους πολλους ψηφους. Γιατι; Τι εκανε και ανταμοιφθηκε. Φυσικα τιποτε. Ομως το κατεστημενο της ΝΔ, οι δεινοσαυροι που παιρνουν τηλεφωνο και καποιοι ακομα τους ακουν (!!!!!) τι θα ψηφισουν, οι γνωστοι που χρονια τωρα ανακυκλωνονται σε θεσεις (Δημαρχια, Νοσοκομεια ...) δεν θελουν να αλλαξει κατι. Για αυτο ο τοπος ειναι εδω που ειναι. Καμμια ευελιξια στη σκεψη, στην επιλογη του καλυτερου. Αποτελεσμα, αυτοι που τους σιχαθηκαν δεν πηγαν σε αλλους υποψηφιους της ΝΔ, αλλα κατευθειαν στην αντιπερα οχθη και ετσι βγηκε ο Συριζα. Καληνυχτα και καλη τυχη!!!
    ΥΓ: Η συμφωνια ειναι πια ολοφανερη. Ηρθε ο γιατρος και με κεντρικη υποστηριξη πηρε την εδρα "παραμασχαλα" και εφυγε!!! Γνωριζει καλυτερα τα προβληματ της περιοχης απο τη Γιωτα ή τον Γιαννη; Φυσικα και οχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΙΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. πηρε την εδρα "παραμασχαλα" και εφυγε!!! ουτε συγχαρητηρια δεν δεχεστε για τον Ηλια. δεν ντρεπεστε? υπηρχε περιπτωση ο κοσμος να ψηφισει παλι φυραματα?

      Διαγραφή
  3. ευσεβείς πόθοι του αρθρογράφου για τα περί συνεργασίας Φουσέκη με Καμμένο...
    Καλά ρε παιδιά διαβάστε και καμιά τοπική εφημερίδα ήμαρτον με τις μπαρούφες σας!! Καλά από την άλλη δεν πήρατε χαμπάρι ότι οι ΑΝΕΛΛ συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ ???...δεν πήρατε χαμπάρι ότι και εδώ τοπικά συνεργάζονται και οι δύο σε κοινές εμφανίσεις και δράσεις??... Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...
    Δεν το πιάσατε το νόημα?? Άντε βγείτε και προς τα έξω ρε παιδιά και αφήστε τα κουραφέξαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοπική εφημερίδα είναι αυτή και μάλιστα ντόπια και όχι ουρανοκατέβατη με δημοσιογραφική οντότητα και ποιότητα.Κάτι θα ξέρουν οι αυτόχθονες παραπάνω από τους αξιοθρήνητους επαίτες της κατά φαντασίαν πένας.Όσο για τον Παναγιωτόπουλο α)είναι "μικρός" ακόμα και β) ότι έδωσε θα εισπράξει

      Διαγραφή
  4. Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ.........ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΕΜ ΧΑΜΕΝΗ ΕΜ ΚΑΗΜΕΝΗ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας Καμμένου- Φουσέκη. Έχει ξεκαθαρίσει προ πολλού. Οι δημοσιογράφοι να προσέχουν τη γράφουν διότι μέχρι τώρα αποδείχτηκαν αναξιόπιστοι. Το να ξυπνούν μερικές φαντάσματα μόνο κακό κάνουν στον Φουσέκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε, μη κάνουν κακό στο Φουσέκη.. και τι θα απογίνει η Φωκίδα..που τον περιμένει να την ξανασώσει....
      Άν ο ΣΥΡΙΖΑ κτυπήσει τη διαφθορά και κάνει δυο - τρία πράγματα σωστά, μερικοί σαν τον κύριο αυτόν και οι όμοιοί του ούτε με κυάλια δεν θα ξαναδούν εξουσία για να ασεμνήσουν πάλι κατα του λαού.

      Διαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΗΣ.....ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ....ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ...ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΚΕ ΦΥΣΙΚΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ .
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ,ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΣΑΣ, ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙ
    ΣΚΟΙ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΞΙΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΝΑ
    ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΕΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΚΗ.
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΩΚΕΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαααααχαχαχα! Ασπα σε παραδεχομαι !!!!!!!!!!!!! και απο τη μυγα ξυγκι θα βγαλεις για να επιβιωσεις. εμ ειναι σκληρο να χανεις τα μεγαλεια αλλα ο Νικολακης ε ε ερχεταιιιιιιι

      Διαγραφή
  8. Η έδρα χάθηκε απο την ΝΔ γιατί δεν είχε δυνατό υποψηφιο η Δωρίδα αυτός οχαλιας όλο έκλαιγε πως να πάρει ψήφους η Ελλάδα δεν θέλει κλαψιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΧΑΛΙΟΡΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ? ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩς ΤΗΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΧΕΤΑΙ? ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΧΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ????

      Διαγραφή
  9. Η Ασπασία καλά τα πήγε η διάφορα του Τσίπρα παρέσυρε και τη φωκιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασπασία προχωρά για αλλες νίκες σύντομα θα φύγει ο τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ο γιατρός είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν κανει για βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φουσεκης και ψεκαστήρας στήριξαν τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν διερωτήθηκαν άν θα τον θυμούνται τον Φουσέκη πέντε χρόνια μετά, ως τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ή, τέσσερα χρόνια μετά ως τις Βουλευτικές εκλογές, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Φωκίδας έναν άνθρωπο και γιατρό, με ήθος και προσφορά ;
    Λίγο να προσέξει ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι θα σαρώσει και το χρώμα της Φωκίδας θα γίνει μόνιμα ροδοκόκκινο, όχι μόνο για να απαλύνει τις ψυχές αυτών που περίμεναν πενήντα χρόνια να δούν φώς στα μάτια τους, αλλά και αυτών που φτωχοποίησε η πολιτική αλητεία της ΝΔ και του ΠΑσόκ, της υποτέλειας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Φωκίδα είναι δεξιός νόμος με Αλεξάντρη θα σαρωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ φιλέ ο θυμιαρας είναι ο καλυτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξανά για Γραμματική31 Ιανουαρίου 2015 στις 2:58 μ.μ.

    Ο συγγραφέας του άρθρου έχει ένα θέμα με τα γένη.
    "Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου ... Ο εν ενεργεία βουλευτής ..."

    Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου
    Η εν ενεργεία βουλευτίνα, βουλεύτρια (όπως θες)

    Γυναίκα ήταν ο βουλευτής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγώ Συμφωνώ ο Αλεξανδρής θα πάρει και απο αλλά κοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο Λυμπέρης είναι καλό χαρτί φιλέ και αφθαρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο φουσεκης και το κύκλωμα στήριξαν Τσίπρα όπως και πιο παλιά Αφροδίτη γιαυτό τους τελειωσε ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχεις δίκιο φιλέ με τους άθεους πως να πάμε μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτος που εγραψε το αρθρο λεει αληθειες δεν μπορει κανενας να πει το αντιθετο αλλα ηξερε τι θα γινει .δε φτανει που γελαει ο κοσμος με τα καμωματα της μανδρεκα και τα συγχαρητιρια των χαζων που νομιζαν οτι βγηκε .δεν χρειαζοταν αυτο στη νδ μετα απο τετοια ηττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε λίγο δεν θα υπαρχουν λεφτά για συντάξεις με τους ψευτομαγγες του τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαλτε το καππο για βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μετράει μέρες ο Τσίπρας και ο βαρουφακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που τον βρηκατε το χαλιορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

      Διαγραφή
  26. Επί τέλους βρε παιδιά δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει κάποιος!!!! τόσος σεβντάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΕΒΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΜΑΝΤΡΕΚΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ??
    ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΗΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε λίγο δεν θα υπαρχουν λεφτά για συντάξεις με τους ψευτομαγγες του τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πρεπει να φύγει ο Σαμαράς έχει συνδεθεί το όνομα του με αυτοκτονιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ καλός είναι ο γιος της Ντόρας η ο τζιτζικωστας η ο Κυριάκος για να ενωθεί η κεντροδεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι άθεοι του Τσίπρα θα φύγουν γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχεις δίκιο φιλέ μόλις ανέλαβαν σκοτώθηκαν δυο πιλοτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είμαι απο Κίρρα και μένω Αθήνα και νομιζω οτι η Γεωργία η Καπαρελη μπορεί να πάρει την έδρα στη Φωκίδα είναι αξιόλογη και ορεξατη για δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Κάππος τελικά τη ψήφισε Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το καλυτερο ψηφοδέλτιο είναι Ασπασία καπαρελη και λυμπερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μέχρι το καλοκαίρι θάψει φύγει ο τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε....όλα είναι έμπειρος και κρυφό φιλαράκι του Φουσέκη απο την εποχή του ...Πάγκαλου...μαζί τα φάγαμε...

      Διαγραφή
  41. Σχεδον όλες οι μονοεδρικές χάθηκαν αρα δε φταίει η Ασπασια ηταν το ρευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Μαντζώρος ψήφισε Τσίπρα και ο φουσεκης και ο γουργουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΚΑΠΠΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατρε λειτουργησε τις μαρίνες για να ξαναβγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπα και είδατε την Αφροδίτη και τη Γαζή όλα εδώ πληρωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η Αφροδίτη κλαίει μαζί με το Γιωργάκη φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΓΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΕΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  47. ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ...... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΕΣ ΜΑΝΔΡΕΚΕΣ, ΚΑΠΑΡΕΛΕΝΕΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΙΔΕΣ ΛΕΤΕ... ΟΡΜΑ ΗΓΕΤΗ ΣΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλάβατε νεοδημοκράτες πόσο πάτο έχει πιάσει το κόμμα όταν σας μιλάνε για "τσα-τσα και Καπαρέλη!Πάτος, εντελώς όμως!

      Διαγραφή
  49. ΑΠΟΤΥΧΗΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΔΑΣ
    ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συμφωνώ φιλέ η καπαρελη έχει μεγαλο σοι και θα στηρίξει και ο γαμπρός τους ο φουσεκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε παλιοδεξιοι με σας θα ασχολουμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σαμαράς καργα. Και καπαφλη βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καντε γκάλοπ να δείτε πως θα σαρώσει ο Αλεξανδρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αλεξανδρής Ασπασία Λυμπέρης συνδιασμός νίκης και συναδερφωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδρής , Λυμπέρης ; Ποιοι ειναι αυτοι ; Τους ξέρει η Φωκίδα ;

      Διαγραφή
  58. Εγώ προτείνω Κάππος Χατζηκώστα Ντίνου Ξηρομαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Θάνος στήριξε Τσίπρα για να εκδικηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το καλυτερο στελεχος της ΝΔ είναι η καπαρελη καπουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μονο ο κυριος ΟΠΑΠ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ μπορει να μην κερδισει αυτος ειναι μεγαλος βολευτης αυτος εχει δυνατοτητες υγετη ..........αυτος δεν τον ξερει η μανα του αυτος ερχεται για χαιρετουρες και φωτογραφιες παρακαλω το σχολειο το μην κοπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΧΑΝΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜ...ΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ . ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΝΔ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΜΑΝΑΝΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΧΑΝΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΤΣΗΣ ΚΑΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΛΑΙΝΗ ΙΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΔ Η ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΡΟΖ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΗΜΩΡΕΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ Η ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΙΚΑΝΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  65. ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΩΤΟ ΓΕΡΑ ΓΙΑ.ΝΑ.ΕΡΘΕΙ.Η ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ.ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΕ.Η ΦΩΚΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. πρεπει να μας προβληματισουν τα 1200 περιπου αστραβωτα που πηγαν στην Ασπασια οποτε για ποια υπερβαση μιλαμε της Ασπασιας ..........σκευτομαι@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 1200 ΨΗΦΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΣΤΑΥΡΩΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝ ΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΑΣΠΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΜΑΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΙΑ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ; ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΙΤΕΡΗ Η ΗΤΤΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ

      Διαγραφή
    2. an krinoume oti thn prologise o meimarakis kai oti sthn athina symfvna me megala site twn athhnwn einai syxnos synomilhths toy karamanlh tote einai karamalikia den tha to paiksei...

      Διαγραφή
  67. Ο ΟΠΑΠ INTERNATIONAL ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΟΠΩΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΣΟΥΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΑΡΑ ΚΩΣΤΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ , ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ, ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΜΟΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟ ΚΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ .. ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αλεξανδρής καπαρελη Λυμπέρης γιατί υποχρεωτικά πρεπει νάναι στους τρεις μια γυναικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Στάθης Κάππος εμπειρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ζηλευετε τον Αλεξάντρ ή γιατί είναι ο ικανοτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο ΦΟΥΣΕΚΗς ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο γιατρός θα βγαίνει μέχρι να πεθάνει παλιοδεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟς ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η καπαρελη αν δουλέψει σκληρά μπορεί να βγάλει τη Φωκίδα απο το χάος λίγο χρονο θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Του αξίζει του Αλεξάντρ ή γιατί έχει κανει σκληρούς αγώνες για τη ΝΔ απο μικρο παιδι τοτε που ηταν στην οννεδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΘΥΜΙΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Συμφωνώ φιλέ ο Θύμιος είναι τίμιος δεν έχει φαει ποτε δημόσιο χρήμα όπως οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΕΞΑΝΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγώ πίστευε οτι πρεπει να παρακάλεσε τε την καπαρελη καπουρου γιατί έχει και άντρα γιατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η ΝΟΥΔΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΜΜΟΥ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. σουτηρρρρρρρρρρρρρ μαζεψψψψψψψψψψψψ, εκδηλωθκεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κυριακος αρχηγός και Ιωάννα Γκελεσταθης η Ιστορία επαναλαμβανεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καπαρελαιοι η ιστορία επαναλαμβάνεται να συνεχίσουν το εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Λυμπέρης Γιάννης δυναμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Έρχεται ο Καραμανλής και ο Αλεξανδρής πακετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν ασχολειστε με τίποτα σοβαρότερο σε τεσσερα χρόνια που θαχουμε εκλογές μπορεί να χουν πεθάνει όλοι αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μαυροοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εγώ νομιζω πρεπει να προσπαθήσει η Αφροδίτη παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σωτηρη και ξερο ψωμι ξερει τα προβληματα του νομου ειναι τιμιος ειναι δικαιος μενει εδω δδουλευει εδω εχει οικογενεια εδω ειναι γεννημα.θρεμα νεοδημοκρατης και οννεδιτης αυτος.τα βαζει με ολους και δεν.μασαει.μια δεν.κολονει πουθενα ρε ξυπνατε μονο με τον ΣΩτο γυρναει η εδρα ξανα στα χερια τα μπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΙΛΙΜΙΑ..ΧΑΛΙΑ...ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή