Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Άμφισσα...

Άμφισσα, 18 Ιανουαρίου 2015
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 





    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατική Παράταξη στην Άμφισσα.

 
  
  Κατά την εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού κα Π. Γαζή, κος Λ. Καραμπάρμας και κος Χ. Τσιλίκης και ο κεντρικός ομιλητής π. Υπουργός Ι. Κουτσούκος.
 




    Τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές όσο και ο κος Κουτσούκος τόνισαν ότι όσοι είμαστε εδώ μας ενώνουν η κοινή πορεία και αγώνες και το αίσθημα δικαίωσης για όλα όσα πετύχαμε για τους πολίτες και για τη χώρα διαχρονικά. 



   Είναι χρέος μας να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του κινήματος που πρώτος σήκωσε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στόχος για τις επικείμενες εκλογές επεσήμαν ότι είναι το ζήτημα του τρίτου πόλου, της τρίτης εντολής, γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ως εγγυητής και καταλύτης. 

   Κάλεσαν μάλιστα όλους να δώσουν τον αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο, σπίτι με σπίτι. Γιατί είναι ένας αγώνας για την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , για την Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας. Επισημάνθηκε τέλος ότι η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί έχει μεγάλη σημασία ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος στις εκλογές, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ποιος θα είναι τρίτος. Ποιος θα είναι ο εγγυητής, ο καταλύτης της εθνικής σταθερότητας. 


   Έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και το μέλλον της αυτός ο παράγοντας να έχει

υπευθυνότητα, γνώση και εμπειρία.
 Να έχει δοκιμαστεί.
  Δεν μπορεί αυτό το ρόλο να τον πραγματοποιήσει ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε το Ποτάμι, ένας συνεταιρισμός παλαιών στελεχών, κρατικοδίαιτων Γραμματέων, ανένταχτων διανοούμενων και δεξιών νεοφιλελεύθερων. 
  
   Ο ρόλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι κρίσιμος για το μέλλον αυτής της χώρας. 
  Γιατί είναι μια Δημοκρατική δύναμη που πιστευτεί στην Ευρωπαϊκή πορεία της. 
  Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα παίξει ένα ρόλο υπεύθυνο, εθνικό, προοδευτικό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε και να διευκολύνουμε προγραμματικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις ανεφάρμοστες και βλαπτικές...

                             ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

20 σχόλια:

  1. Πάντα θα σας θυμόμαστε......
    Το πώς, ...αφήστε το σε μάς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε πέστε την αλήθεια. Από τον τίτλο φαίνεται πως διασκεδάζετε τρελλά με το θέμα. Έχω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2010....ΙΤΕΑ.....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ......
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ....
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ!
    ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΩΤΑ..ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδιοργάνωση και την ανασυγκρότηση του δημοσίου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.
    Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε την κατάργηση του Καλλικράτη και τη δημιουργία νέων δήμων, που θα έχουν διακριτή ταυτότητα, πολιτιστική συνοχή και θα είναι συνδιαμορφωτές του κοινωνικού κράτους.
    Υπογράμμισε ότι για συμβολικούς λόγους παρουσιάζει στην αίθουσα του Βουλευτικού και στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, τις κεντρικές προγραμματικές κατευθύνσεις του κόμματός του για τη δημόσια διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι ουσιαστικά σήμερα ανοίγει τη συζήτηση για τη λειτουργία του κράτους, οι πολίτες του οποίου θα έχουν την προστασία του κράτους.
    Έχουμε, ανέφερε, ένα κράτος με απαρχαιωμένη δομή, που εξυπηρετούσε τα κόμματα εξουσίας και όχι τους πολίτες και σημείωσε πως οι όποιες μεταρρυθμίσεις, με τα παχιά λόγια, έγιναν τα τελευταία χρόνια, ήταν κενές περιεχομένου.

    Μόνον δια αυτού Το συριζα στήν Ιτέα και γύρω περιοχών στο 80%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάργηση του Καλλικράτη και δημιουργία μία νέας αυτοδιοικητικής διάρθρωσης εντελώς αντίστροφης λογικής, εξήγγειλε την Δευτέρα από το Ναύπλιο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την δημόσια διοίκηση και το Κράτος.

    Είπε δε επίσης, πως σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος και μη μεταβαλλόμενος αριθμός υπουργείων, χωρίς πάντως να γίνει πιο συγκεκριμένος.


    «Σκοπεύουμε να καταργήσουμε τον "Καλλικράτη" και να εγκαθιδρύσουμε μια νέα αρχιτεκτονική και ένα νέο θεσμικό πλαίσιο που θα προσδιορίζει με σαφήνεια τις αρμοδιότητες κάθε επιπέδου και θα προβλέπει με ακρίβεια την κατανομή των απαιτούμενων πόρων και των αντίστοιχων επενδυτικών μέσων», σημείωσε στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας.

    Δηλώνοντας βέβαιος για την ανάληψη της διακυβέρνησης είπε πως θα φέρει «μπροστά στον ελληνικό λαό προς έγκριση μια νέα λεπτομερή μελέτη της εθνικής Επικράτειας, με στόχο οι νέοι Δήμοι που θα προτείνονται να δομούνται στη βάση οργανικών κοινωνικο-οικονομικών και πολιτιστικών ενοτήτων και να έχουν υψηλό βαθμό εσωτερικής χωρικής συνοχής».

    Εξηγώντας το σχέδιό του, ο κ. Τσίπρας είπε πως στην Ελλάδα ο μέσος πρωτοβάθμιος Καλλικρατικός ΟΤΑ έχει 34.780 κατοίκους και έκταση 406 τετρ.χλμ, «τη στιγμή που οι αντίστοιχοι μέσοι όροι στην ΕΕ 27 είναι 5.630 κάτοικοι και 50 τετρ.χλμ περίπου» και σημείωσε: «Επομένως, στόχος μας θα είναι η χωροταξική αποκλιμάκωση των ΟΤΑ, έτσι ώστε να καλυφθεί το τεράστιο σημερινό έλλειμμα πρωτογενούς δημοκρατίας που υπάρχει στη χώρα μας».

    ΣΑΜΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ...ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ......
    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΡΑ
    ΣΥΡΙΖΑ 81% ΦΙΛΑΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο καιρό ήταν όλα καλά με τον Καλλικράτη για την Άμφισσα.
      Το καμπανάκι με τις υπηρεσίες της Εφορίας δεν το είχαν ακούσει.
      Τώρα με την Υπηρεσία Επιτρόπου Φωκίδας και το Υποθηκοφυλακείο ξύπνησαν.
      Θα ψηφίσουν και αυτοί ΣΥΡΙΖΑ όπως παέι για να καταργηθεί ο Καλλικράτης

      Διαγραφή
    2. η αμφισσα νομιζω λογω καλλικρατη δεν εχει δικαιωμα να εχει υποθηκοφυλακιο
      ειναι μονον 12 χιλιομετρα μακρια απο την ιτεα

      Διαγραφή
    3. @α ανώνυμος 12:03

      Ευθεία ή με τις στροφές;

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΟ.
      ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΚΟΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ
    ΣΥΡΙΖΑ 82% ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ¨¨Περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις ¨΄.Αν αυτο που βλεπουμε ειναι ..μεγαλη επιτυχια ...,τοτε η αποτυχια ποια θα ηταν ; Η επιτυχια μονο ειναι οτι βρισκονται ακομη εκει η Σταθου και ο Κωστακης , σταθερα και διαχρονικα στηριγματα της Γιωτας των μονιμων θεσεων . Εκπληξη οι γιατροι και οι γεωπονοι , που δεν τους ¨¨πηρε ¨¨ ακομη το ποταμι κυριολεκτικα και μεταφορικα . .Ολοι ελπιζουν στην επομενη συγκυβερνηση.Θα το ανεχτουμε αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που αναφέρεις τελευταία δεν ήταν πρώτοι στη λίστα που έπαιρναν τις συντάξεις των πεθαμένων γονιών και τις παχυλές επιχορηγήσεις για............σαλιγγάρια? και με θεσάρες από πάνω. Μοναχά οι "τακτοποιημένοι" κρατάνε ακόμα Θερμοπύλες στο πασοκικό νεκροταφείο

      Διαγραφή
    2. Το σχολιο 9¨33 κανει πολιτικους υπαινιγμους με καλοπροαιρετη διαθεση... Η απαντηση 9¨50 κανει αλλου ειδους σχολια που ειναι αλλου ...παπα ευαγγελιο και καλα ειναι κατα την γνωμη μου αν δεν υπαρχουν στοιχεια να μην ριχνουμε υλικο στον ανεμιστηρα , γιατι δεν θα μας βγαλει πουθενα . Αν παλι εχουμε στοιχεια ας ασχοληθει οποιος ειναι αρμοδιος .

      Διαγραφή
  10. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ; ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια ομορφια μια αισιοδοξια μια ψυχη ενα κομμα=πασοκ και χουμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή