Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Η Συλλογή υπογραφών για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ξεκίνησε...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ


Για κατάργηση ΕΝΦΙΑ


     Συντοπίτες-σσες,

   Μαζί με όλους τους δυσβάσταχτους φόρους που μας έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια, έρχεται επιπλέον να μας επιβληθεί μόνιμα  και ο «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτητών Ακινήτων» (ΕΝΦΙΑ). Αυτός είναι η συνέχεια του γνωστού  Χαρατσιού της ΔΕΗ, επαυξημένος με τον φόρο  ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ). 
Ένας φόρος που προκαλεί σοκ και απόγνωση κυρίως στην επαρχία, στους αγρότες στα  λαϊκά στρώματα και  αποτελεί τη χαριστική βολή στον μισοτελειωμένο ιθαγενή,  που επλήγη από την ανεργία, την δραματική μείωση των αποδοχών του, την φτωχοποίηση, την απώλεια της αξιοπρέπειάς του, την υποθήκευση του μέλλοντός του και του μέλλοντος των παιδιών του στους άθλιους δανειστές για πολλές γενιές.
Με τον συγκεκριμένο φόρο  επιχειρείται η βαναυσότερη εκποίηση - δήμευση και ο οδυνηρότερος ενταφιασμός  της ιδιωτικής περιουσίας. Η  κυβέρνηση εκτελεί τον Ελληνικό λαό προκειμένου να ικανοποιήσει τις ληστρικές ορέξεις των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Με το «κόλπο» των αντικειμενικών αξιών εξαναγκάζει κάθε πολίτη να χάσει Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ο ίδιος και οι πρόγονοι του δημιούργησαν. Όσο για τις προτεινόμενες βελτιώσεις; Όχι άλλη κοροϊδία.
Αυτό δεν  θα επιτρέψουμε να συμβεί.  Ολόκληρη η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει, να ΜΗΝ υποκύψει στις απειλές της συγκυβέρνησης.
 Να απαιτήσουμε από τους νέους τοπικούς άρχοντες του Νομού και από όλες τις συλλογικότητες, να συντονιστούν. Να πάρουν θέση για την ΜΗ εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και για την ολοκληρωτική του κατάργηση, ως άδικου, καταχρηστικού και αντισυνταγματικού.

      ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ               ΥΠΟΓΡΑΦΗ


  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ


Η συλλογή υπογραφών άρχισε με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Προσπαθούμε για οργάνωση συγκέντρωσης στην Άμφισσα στην οποία θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι του νόμου καθώς και η νομική του αντιμετώπιση(ενδικοφανής προσφυγή η δήλωση επιφύλαξης). Για κάθε συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι  ας χρησιμοποιούν τα τηλ 6974656539, 6973634750, 6947777535, 6948805670      

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου