Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Απόλυτη επιτυχία της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φωκίδας για την κατάργηση ΕΝΦΙΑ - ψήφισμα....

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Για κατάργηση ΕΝΦΙΑ


Δελτίο τύπου 14-9-2014

Φίλοι και φίλες

   Το Σάββατο 13-9-2014 έγινε στην προβλήτα Ιτέας με απόλυτη επιτυχία συγκέντρωση συζήτηση με θέμα τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια. Οι ομιλητές κκ Βρέλλος Γιάννης, νομικός, (ταμίας δικηγορικού συλλόγου Πειραιά) και ο Θύμιος Λατσούδης, οικονομολόγος, ανέλυσαν με επάρκεια το θέμα καθώς και την νομική αντιμετώπιση του μέσω της ενδικοφανούς προσφυγής και της δήλωσης επιφύλαξης. Παραβρέθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας. Στο τέλος εγκρίθηκε ψήφισμα το οποίο θα καταθέσουμε στο δημοτικό συμβούλιο Δ. Δελφών.

(Ακολουθεί το ψήφισμα)

ΨΗΦΙΣΜΑ




Συγκέντρωσης πολιτών Δήμου Δελφών

Οι πολίτες του Δ. Δελφών αγωνιζόμενοι για την κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού νόμου για τον ΕΝΦΙΑ, καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας να προχωρήσει στα παρακάτω μέτρα.
1.                   Συζήτηση ενημέρωση σε όλα τα τοπικά συμβούλια ταυτόχρονα με κάλεσμα των πολιτών και των συλλογικών φορέων της περιοχής (σωματεία, επιμελητήριο, σύλλογοι).
2.                   Έμπρακτη βοήθεια από τον Δήμο σε συνεργασία με τον Δικηγορικό σύλλογο σε όσους πολίτες θέλουν να ακολουθήσουν δικαστικές προσφυγές ενάντια στο νόμο.
3.                   Κατάθεση στη ΚΕΔΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ) πρόταση από το Δήμο μας, με την οποία θα ζητάμε την διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με ευθύνη της ΚΕΔΕ ή των δήμων που συμφωνούν, και με μοναδικό ερώτημα:

«ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ- ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ»

(Το ψήφισμα θα συζητηθεί άμεσα σε Δημοτικό  Συμβούλιο)



Υστερόγραφο. 
Ευχαριστούμε τον κ Βρέλλο για την αφιλοκερδή προσφορά του καθώς και τον Ξενώνα στο Χρισσό για την φιλοξενία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου