Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Δελφών για τους ελεγκτές του Ρακιντζή...το Πειβάλλοντος στο στόχαστρο της έρευνας!


  Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στην  Δημαρχία...



  Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν σήμερα οι υπάλληλοι στην έδρα του Δήμου Δελφών την μεγίστη κινητοποίηση κυρίως στο πρωϊνό ...σάλπισμα όλων και απάντων.

  Η έρευνα που αποκάλυψε το Ζούγκλα.gr διεξάγεται από χθες αλλά σήμερα ειδοποιήθηκαν όλοι οι υπάλληλοι και όλες οι υπηρεσίες να είναι σε επιφυλακή για τους Ράμπο του Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.

 Διότι αν και οι έλεγχοι εστιάζονται στο Περιβάλλοντος, ποτέ δεν ξέρεις τι θα ζητήσουν οι νεαροί εξ Αθηνών... μήπως είναι πολύ νεαροί για τα δόντια των Μεντόρων...;

 Παρεμπιπτόντως, αληθεύει ότι αφαιρείται κάποιο όχημα από τον χρήστη του;

6 σχόλια:

  1. Βάλε και αυτό Φωκίδα

    Ελέγχους σε όλα τα αμαξοστάσια του Δήμου Δελφών και όχι μόνο, πραγματοποιούν από το πρωί ,οι «ράμπο» του Σώματος Επιθεωρητών Eλεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το κλιμάκιο των ελεγκτών, έφτασε στη Φωκίδα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα και άρχισαν σήμερα αιφνιδιαστικό έλεγχο.
    Ελέγχουν λοιπόν τα αμαξοστάσια του δήμου, τα κρατικά αυτοκίνητα, τα καύσιμα, τους οδηγούς των αυτοκινήτων ενώ θα προχωρήσουν και σε περαιτέρω διερεύνηση του Δήμου. Παράλληλα έχει ζητηθεί και η συνδρομή της αστυνομίας.

    Xρήστος Μαζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΥΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΚΓΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΛΛΑΞΕ? Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΖΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KLARINΟ ΚΑΤΗΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο χάλια και αν διοίκησαν και ότι και να έχουν κάνει,αυτός που προκάλεσε αυτούς τους ελέγχους και θέλει να είναι και υποψήφιος,είναι πολύ πολύ επίκίνδυνος για όλους ,για τον εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή