Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε η ιστορική Δ.Σ. Δωρίδας Μαρία Πλούμη λόγω "της προδοσίας του Τάσου Παγώνη στον Κουλούλα"!!!

   ΜΑΡΙΑ ΠΛΟΥΜΗ     
   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                                                             ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ                                                                     ΕΥΠΑΛΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ               Κάτοικος Πηγής Κλήματος Ευπαλίου                   18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014                                 e-mail: maploumi@yahoo.gr                                                                                                              

                                                                                                 ΠΡΟΣ:
                                                                            κ. Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου
                                                                                       Αθανάσιο Κοκμοτό

 ΚΟΙΝ.: κ. Δήμαρχο Δωρίδας                                                                                                                     Γεώργιο Καπεντζώνη
                                                                                                                                                                                                                                                       

Κύριε Πρόεδρε,


  Τον τελευταίο καιρό τόσο εγώ, όσο και άλλοι συνάδελφοί μου Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδιασμού Δωρίδα – Νέα Πνοή, είμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς του αρχηγού του συνδιασμού μας και αρχηγού της μείζονας αντιπολίτευσης του Δήμου μας του κ. Αναστασίου Παγώνη, προς τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

   Η στάση του κ. Παγώνη δεν εκφράζει τις απόψεις και τις αρχές του συνδιασμού μας. Ο κ. Παγώνης που ξέχασε τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα – καθ΄ότι αντιπολίτευση έχει ουσιαστικό θεσμικό ρόλο ελέγχου στην εκάστοτε διοικούσα δημοτική αρχή – και που αμφισβήτησε τον νέο υπόψήφιο Δήμαρχο της παράταξης μας κ. Γεώργιο Κουλούλα, απο προσωπικές φιλοδοξίες και μόνο, προδίδει όλους τους συνδημότες μας, που εδώ και πολλές τετραετίες μας στήριζαν με την ψήφο τους, καθ'ότι έχει χρηματίσει Δήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και επι σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος.

  Επειδή δεν είμαι διαθετειμένη να τον ακολουθήσω σε αυτό τον κατήφορο που επέλεξε, σεβόμενη τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν απο το 1987 μέχρι και σήμερα και μάλιστα με σημαντικό αριθμό ψήφων. 
  Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου απο τον συνδιασμό της Δωρίδας – Νέα Πνοή και ταυτόχρονα παραιτούμαι απο την θέση της Δημοτικής Συμβούλου για καθαρά λόγους υγείας, δεδομένου ότι για τους ίδιους λόγους απουσίαζα απο τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δεκέμβριο μήνα μέχρι και σήμερα, ύστερα από σχετική άδεια – απόφαση του οργάνου αυτού (απόφ. Δ.Σ. 228/2013)

    Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτούς που δεν με ψήφισαν και με αντιμετώπισαν με τον καλό τους λόγο και την γόνιμη κριτική. 
 

  Επίσης κ. Πρόεδρε θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσάς, όσο και τον κ. Δήμαρχο καθώς και όλους τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

   Θα είμαι στην διάθεσή σας για ότι με χρειαστείτε για το καλό του Δήμου, των χωριών μας και του τόπου μας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας και ένα καλλίτερο αύριο στον Δήμο μας.

   Κλείνοντας θέλω να δηλώσω οτι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κ. Γεώργιου Κουλούλα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της Δωρίδας.

  Παρακαλώ κ. Πρόεδρε να ανακοινώσετε την απόφαση μου αυτή στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.




Με ιδιαίτερη τιμή

ΜΑΡΙΑ ΠΛΟΥΜΗ

31 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σιδηρά κυρία της Δωρίδας!!!!! ΑΞΙΑ!! ΑΞΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία η Μαρία Πλούμη στη Δωρίδα.
    Να πάρουν σειρά όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, να φύγουν απο τον προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΞΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ. ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΓΩΝΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ;;; ΕΞΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω όταν μιλανε μερικοί για την κ. Πλούμη να πλένουν το στόμα τους! Γιατί δεν κάνουν το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η περιοχή του Ευπαλίου κυρία Μαρία σου χρωστάει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. έδωσες και την ψυχή σου γι αυτό τον τόπο και ο κόσμος δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΑΓΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Δ.Σ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΑΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΥΛΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΠΩΣ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΛΟΥΛΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ 400+

      Διαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΙΡΕΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
    ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι αυτή νεανιδα ειναι , ας παει να ξεκουραστεί σπιτι της, αρκετά πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κα μαρια και ο Βαγγέλης θέλουν ανανέωση μονο στην ανπιτεριφερεια και οχι στο δήμο δωριδας! Εκεί στηρίζουν τον νεαρό Γιώργο Κουλούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρία το Ευπάλιο δε θα ξεχάσει ποτέ όλα όσα εκανες αυτά τα χρόνια. είσαι απο τους ανθρώπους που ψηφίζαμε και δεν μετανιώσαμε ποτέ για την ψήφο μας. Λυπάμαι μόνο τον Παγώνη που τον βγάλαμε δημαρχο και τώρα μας πρόδωσε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O ΠΑΓΩΝΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ?

      Διαγραφή
  19. οι λογοι υγειας σεβαστοι αλλα,
    1.η κυρια διορισε ολο της το σόι(ας ρωτησουμε και το Γκελεσταθη)
    2.η παρουσια της ειναι ενας απο τους βασικους λογους που εχασε ο Παγωνης το 2010.αν την ειχε στειλει σπιτι της τοτε, μπορει να ηταν ακομη δημαρχος, αλλα δασκαλος_=καλος ανθρωπος
    3.εκει στη παραλια προσοχη μη σκισετε κανενα καλσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ"!!!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ, ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ, Η ΠΙΛΑΡ ΤΟΥ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ!!!
    ΗΡΕΜΗΣΕ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ήταν υπεύθυνη η κ. Πλούμη για την ήττα του Παγώνη δεν θα έβγαινε δημοτική Σθμβουλος και μάλιστα απο τους πρώτους στην περιοχή του Ευπαλίου. Ο κόσμος αυτο που έδειξε ήταν πως δεν ήθελαν τον Παγώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κα Πλουμη δεν σας ειδα να παραιτηθηται και οταν εκαβαν τον λακο του Παγωνη στις περασμενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΝΕΝΑ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΛΑΣ!!! ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΠΛΟΥΜΗ!!ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Η κυρια πλουμπη ειχε δοχεια με μελια ολα αυτα το χρονια και ετρωγε με δεκα μασελες συμφεροντα ειχε και μονο συμφεροντα .μη μας παρουσιαζεται τωρα και θυμα;; ο Παγωνης ηταν αξιος δημαρχος και κακως που πεταχτηκε στην ακρη

      Διαγραφή
  25. ΓΙΑΝΝΟΣ ΖΩΡΙΑΝΟΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ25 Ιουλίου 2014 στις 7:07 μ.μ.

    Ό,τι έχουμε, να πούμε,να το περνάμε από το {{Τριπλό κόσκινο του Σωκράτη}}:Να έχεται αληθείας--Να είναι γεμάτο καλωσύνη.Να είναι αναγκαίο και να πρέπει να μαθαυτεί...Η του χώρου και του χρόνου κι ο σεβασμός στην προσωπικότητα της ή του ενεργού συμπολίτη, τα επιβάλλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή