Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΤΑ ψηφοδέλτια των Περιφερειακών και Αυτοδιοικητικών εκλογών του ΚΚΕ στην Φωκίδα...

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 


 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ. 

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, ώρα 1:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην Άμφισσα δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκαν επίσημα οι υποψήφιων δήμαρχοι των δήμων της Φωκίδαςμε τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στον δήμο Δελφών υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Στάθης Λεοντίου, ηλεκτρολόγος μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος και στον δήμο Δωρίδας ο Γιώργος Καραχασάνης, εκδότης.

Οι 6 πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση από την Φωκίδα είναι οι:

1.      Γεωργούση Βιολέττα, φιλόλογος.

2.      Δρόσος Χρήστος, δημοτικός σύμβουλος Δωρίδας, συνταξιούχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

3.      Καλαντζάκου Γεωργία, Ψυχολόγος στο ΚΕΔΑΣΥ Φωκίδας.

4.      Λάιος Γιάννης, δημοτικός σύμβουλος Δωρίδας, συνταξιούχος ΛΑΡΚΟ.

5.      Μακρή Γεωργία, φιλόλογος.

6.      Τριανταφύλλου Χρήστος, συνταξιούχος βιολόγος.

Την παρουσίαση έκανε ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Απέναντι στην ζοφερή καθημερινότητα που βιώνουμε, το διακύβευμα των τοπικών εκλογών είναι το πόσο ισχυροποιημένες θα βγουν οι δυνάμεις της εργατικής λαϊκής αντίστασης και αντιπολίτευσης που εκφράζονται με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης κόντρα στις δυνάμεις της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που σε Δήμους και Περιφέρειες στηρίζουν τις επιλογές του κεφαλαίου ανεξάρτητα με ποιο σχήμα εμφανίζονται στις εκλογές.

Ενισχύουμε το ρεύμα αμφισβήτησης της αστικής πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα, των κομμάτων και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν, του κράτους του κεφαλαίου.

Ο λαός της Στερεάς αξιολογώντας πολιτικές θέσεις υπεράσπισης των συμφερόντων του, έχει την επιλογή, να εμπιστευτεί και να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι με τη  Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού της Στερεάς υπερασπιζόμενοι τους αγώνες που αναπτύχθηκαν, το δικαίωμα του λαού να ζει με βάση τις δυνατότητες που δίνει η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας στον 21ο αιώνα. Θέτουμε ως βασικό κριτήριο το ερώτημα «ανάπτυξη από ποιόν και για  ποιόν;» και το απαντάμε προτάσσοντας την ικανοποίηση  των σύγχρονων αναγκών του λαού της Στερεάς.

Δυναμώνουμε την εργατική - λαϊκή αντίσταση και αντιπολίτευση! Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας»

Την συζήτηση έκλεισε ο Αντώνης Αλεξός, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, ο οποίος σημείωσε ότι «...η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί και πρέπει να εκφράσει τα συμφέροντα της κοινωνικής συμμαχίας στην Περιφέρεια Στερεάς και στους δήμους της Φωκίδας, πρώτος σταθμός για να υλοποιηθεί αυτό είναι η όσο το δυνατόν καλλίτερη στελέχωση τους με υποψήφιους και υποψήφιες καθώς και η ενίσχυση με κάθε τρόπο, τόσο οικονομικά όσο και με κάθε άλλη αποδοτική μορφή».

Για να γίνουν τα επόμενα βήματα, με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Σε Περιφέρεια και Δήμους ψηφίζουμε - στηρίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ.

 

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου