Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Δημόσια παρέμβαση Ε. Μαλάκη: Μη αναστρέψιμη η παρακμή της Δημοτικής Αρχής Δελφών...! Πολίτες της Ιτέας, κάντε υπομονή! Την απάντηση θα την δώσουμε όλοι μαζί…


 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

  Ευσταθίου Σωτηρ. Μαλάκη 

Δημοτική αρχή σε μη αναστρέψιμη κατάσταση
 και Δημοτική Ενότητα Ιτέας σε παρακμή...


  Μετά από τέσσερα χρόνια σε αδράνεια και χωρίς να υλοποιηθεί το τεχνικό πρόγραμμα των 50.000 ευρώ που έδωσε η Δημοτική Αρχή στην Ιτέα, το οποίο τεχνικό πρόγραμμα 2017 αναπροσαρμόστηκε και μεταφέρθηκε για το 2018, όπου και δεν υλοποιήθηκε. 

   Οπότε, ήρθε ο νέος αντιδήμαρχος να ελέγξει τον κατήφορο της Δημοτικής Αρχής εισάγοντας το δικό του τεχνικό πρόγραμμα για το έτος 2019 λες και ο Δήμος δεν είχε συνέχεια, καθορίζοντας τις ανάγκες της Ιτέας κατά την άποψή του, φτιάχνοντας μελέτες 8 μήνες πριν από τις εκλογές, που ποτέ δεν θα υλοποιηθούν, δημιουργώντας την αίσθηση στους πολίτες ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. 

  Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, 

   η Ιτέα σας έμαθε, δεν μπορείτε να την κοροϊδέψετε άλλο! 
  Η πόλη έχει συγκεκριμένες ανάγκες και έχουν παρθεί αποφάσεις από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας στα προηγούμενα Τεχνικά Προγράμματα και σε αιτήματα των πολιτών.

  Επίσης στην Δημοτική Ενότητα Ιτέας έχει ψηφιστεί Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, σε βάθος πενταετίας όπου από εκεί αναλύονται τα έργα που έχει ανάγκη η Ιτέα!

  Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,

  πού είναι τα ανταποδοτικά της Ιτέας στο Τεχνικό Πρόγραμμα σε μια μεγάλη δημοτική ενότητα όπως είναι η Ιτέα που συνεισφέρει το 36% στα έσοδα του Δήμου; 

  Μελέτες για ανακαίνιση πολιτιστικής αίθουσας στην ήδη ανακαινισμένη! 
 Ανάπλαση του κοιμητηρίου όταν υπάρχει απόφαση για επέκταση προς δυσμάς!
  Όταν κάνεις μελέτη για πλατεία και δεν έχεις τελειώσει την μελέτη για το μουσείο της πόλης, θα προχωρήσεις σε νέες μελέτες τεχνικών προγραμμάτων χωρίς να έχεις υλοποιήσει τα προηγούμενα !!!

   Οι πολίτες περιμένουν για ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις δρόμων, πεζοδρόμια, τα σχολεία της Ιτέας περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της σχολικής επιτροπής, το 1ο Δημοτικό τον ηλεκτροφωτισμό και τις μονοδρομήσεις. 

   Επίσης οι πολίτες δεν έχουν ποιότητα και ποσότητα νερού, όταν η τεχνική διεύθυνση του Δήμου δεν μπορεί να υλοποιήσει τα έργα τα οποία έχουν ψηφιστεί... στα τεχνικά προγράμματα φαίνεται η διάλυση του Δήμου που επικρατεί! 
  Είστε εκτός πραγματικότητας, όλες οι αποφάσεις έχουν μείνει στα ερμάρια του Δήμου Δελφών...

   Πολίτες της δημοτικής ενότητας Ιτέας, κάντε υπομονή!

  Την απάντηση θα την δώσουμε όλοι μαζί. 

  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Σ. ΜΑΛΑΚΗΣ

8 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ 2014, ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΩΡΑ. ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΘΗ ΓΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τύπος είναι άπαιχτος! Χωρίς να έχει καμία επαφή με καμία υπηρεσία, καμία ενημέρωση για το πώς ενήργησαν και τι έκαναν, προβαίνει σε προφανέστατα αυθαίρετες εκτιμήσεις, με σαφέσταστο πρόσημο και προσωπική σκοπιμότητα (θέλω να γίνω δήμαρχος...τρέμε Θανασάκη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η φωτο του Ντελαπατρι ειναι απο το διαφημιστικο των εκλογων που ηταν υποψηφιος με τον Παναγιωτοπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ? ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ. ΜΑΛΑΚΗΣ. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή