Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Δήμαρχος Δελφών: Κοντά στην οριστική διευθέτηση το θέμα της Ε.ΥΔ.Α.Π...




  Σημαντικά βήματα προόδου στη διαπραγμάτευση του Δήμου Δελφών με την Εταιρεία Παγίων Ε.ΥΔ.Α.Π. σημειώθηκαν σήμερα κατά την πολύωρη σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε, με την παρουσία και του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου. 

Στη σύσκεψη αυτή τέθηκε το πλαίσιο αφενός μεν μιας ευνοϊκής και μακροχρόνιας διευθέτησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων μεταξύ Δήμου Δελφών και Εταιρείας Παγίων Ε.ΥΔ.Α.Π., αφετέρου δε αναλύθηκε η δέσμευση από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών για μια σειρά σημαντικών έργων υποδομών στην περιοχή μας. 

   Την επόμενη Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και αφού ολοκληρωθούν τα τεχνικά κείμενα που θα δεσμεύουν τα τρία μέρη (Δήμο Δελφών, Εταιρεία Παγίων Ε.ΥΔ.Α.Π. και Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να προχωρήσει τάχιστα η άρση των κατασχέσεων που έχει υποβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου.

2 σχόλια:

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ..o OΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΗ
    ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΚΟΤΑ

    ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΒΗΣΑΝ Τ' ΑΣΤΡΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ
    ΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟ ΜΑΤΙ ΦΘΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ ..
    ΣΑΝ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΣΑΝ ΝΟΥΦΑΡΟ ΜΟΥ ΜΑΔΗΣΕ ΣΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΟΡΝΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ..
    ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΣΜΕΝΟ .......

    Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ 20000, ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή