Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: απαντώντας στο ευχαριστήριο των εργαζομένων... ο στόχος μας είναι να ξαναλειτουργήσει το Γηροκομείο Άμφισσας παρά τους πλειστηριασμούς της περιουσίας του...!


 ΔΤ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ 

 Απάντηση σε μια ευχαριστήρια επιστολή

  

 Αγαπητοί εργαζόμενοι του Γηροκομείου Άμφισσας,

  για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως σκοπός του βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.

 Και ειδικά σε ότι αφορά εργαζόμενους που διεκδικούν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο: να τους αποδοθούν χρήματα που τα δικαιούνται και τα έχουν δουλέψει.    

  Να είσαστε βέβαιοι πως η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει ούτε όταν πάρετε «τα υπολειπόμενα από τον ΕΟΠΠΥ ποσά» αλλά όταν ξαναλειτουργήσει το ΣΤΑΛΕΙΟ ΓΑΤΕΙΟ  γηροκομείο στην πόλη μας.

 Με την ευκαιρία αυτή επιτρέψτε μας να θυμηθούμε:

 Η πορεία του γηροκομείου  ξεκίνησε με προίκα δεκάδες ακίνητα, με τις καλύτερες προοπτικές και τις ευχές όλων των κατοίκων της περιοχής, για να καταλήξει σύντομα σε  ναυάγιο, αφήνοντας τεράστια χρέη, εγκλωβισμένους και απλήρωτους εργαζόμενους και τους γέροντες της περιοχής χωρίς στέγη ενώ τα ακίνητα των ευεργετών ένα-ένα μπαίνουν σε πλειστηριασμό.  

  Μια απεικόνιση σε μικροκλίμακα της πορείας της πατρίδας μας η οποία όμως τα τελευταία τρία χρόνια αργά αναστρέφεται.

 Η επαναλειτουργία του εμβληματικού ιδρύματος, σύμφωνη με τις απαιτήσεις της κοινωνίας και τους αείμνηστους ευεργέτες του ας είναι η δική μας και η δική σας αλλά και όλων των συμπολιτών μας από εδώ και πέρα προσπάθεια. 

Άμφισσα, 28/3/2018
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα κανει ο βουλευτης και βοηθαει σε οποιο επιπεδο μπορει τους πρωην εργαζομενους και στις προσπαθειες απαναλειτουργιας του γηροκομειου Αμφισσας ειναι μεσα στα καθηκοντα του και αυτο . Ομως το να μπαινουν στην διαδικασια της απαντησης στις ευχαριστιες των πρωην εργαζομενων γεννα την απορια γιατι δεν απαντουν και στα δελτια του σωματειου του νοσοκομειου για τα προβληματα του ; γιατι δεν απαντα για οσα γινονται με υπευθυνη την διοικηση και το νοσοκομειο οδηγειται στα βραχια ; Αυτος δεν ελεγε οτι σε 100 μερες θα λυσει τα προβληματα αλλιως θα παραιτηθει ; Αλλα θα μου πεις και τα μνημονια εσκιζε προεκλογικα και μετα τα ψηφισε με δυο χερια και αυτος και ολοι οι αλλοι.Νεα ηθη νεα εθιμα ( αριστερα αυτη την φορα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι εκεί μπορεί, μέχρι εκεί κάνει. Βλέπω το ποιος διέλυσε τη χώρα δεν σας απασχολεί. Λογικό, αφού ο στόχος σας δεν είναι η επίλυση των προβλημάτων αλλά η επίθεση στον βουλευτή και την αριστερά.

      Διαγραφή
    2. Κανεις λαθος συντροφε δεν θα ειχα λογο κανενα μα κανενα να επιτεθω οπως λες στον βουλευτη και στην αριστερα , αν εκανε οσα ελεγε οτι μπορει να κανει και αν η αριστερα που λες δεν ηταν η ¨αριστερα ¨που εμφανιστηκε και εκανε χειροτερα και απο την χειροτερη εκδοχη της δεξιας που λεει ο λογος. Αλλωστε αισθανομαι και εγω υπευθυνος που ειναι βουλευτης και η λεγομενη αριστερα στην κυβερνηση.Ακομη να σου πω οχι μονο τωρα αλλα απο τοτε που ¨το καλαθι της νοικοκυρας¨δεν γεμιζε αλλα ηταν μεταξυ 2-3%., αν καταλαβαινεις τι λεω και αν εσυ ησουν τοτε εκει.Φτασαμε στο σημειο εκεινοι που φτυνοντουσαν με την αριστερα να ειναι σημερα υπερμαχοι της και να μιλουν εξ ονοματος της, γι αυτο λοιπον οχι μαθηματα ουτε σε μενα ουτε σε κανενα αλλο , σε λιγο θα αφησετε την "μενια" να σηκωνει μονη το λαβαρο της επαναστασης.Να εισαι σιγουρος-η οτι ξερουμε ποιος διελυσε την χωρα αλλα τωρα μαθαμε και ποιος αντι να την συγκροτησει και να την ανεβασει οπως πιστευαμε την εστειλε στα ταρταρα και ειδαμε πια στην πραξη τι ειδους ανθρωποι και πολιτικοι ειναι οι αριστεροι .Το χειροτερο ειναι οτι διελυσαν και κατεστρεψαν την ελπιδα και για μας και για τις επομενες γενιες,Καληνυχτα συντροφοι.

      Διαγραφή
    3. Εσύ πας για ύπνο. Καλή σου νύχτα λοιπόν! Για σένα νυχτώνει. Για τον λαό ξημερώνει. Καλή του μέρα, με δύναμη και αισιοδοξία!

      Διαγραφή
  3. Και εγω ως πρωην εργαζομενη στο γηροκομειο ευχαριστω θερμα τον βουλευτη και τους συνεργατες του.Επισης θελω να ευχαριστησω και την Κυρια Σπυριδουλα Βαιδανη για τον κοπο της,το τρεξιμο στα υπουργεια και τις υπηρεσιες,για να φτασουμε σημερα εδω,ελπιζω ολοι να καταφερουν κατι καλο για το ιδρυμα και τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή